ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم جمعیتش حدود۵هزار نفر ما یه خونه ۸۰متری ویه پراید و حدود ۱۲۰گرم طلا داشتیم حقوق شوهرم ۲۵ملیون بود با دوتا بچمون زندگی اروم و خوبی داشتیم سر یه ماجرا همچیو ازدست دادیم حتی حلقمم فروختم و الان حدود ۷۰۰ملیونم بدهکاری داریم میخایم از صفر شروع کنیم یه سوییت ۴۰متری اجاره کنیم و زندگیمونو یبار دیگه بسازیم الان چن وقته یه اتاق خونه مادرشوهریم که خیلی اذیتیم خانواده هامونم نمیتونن کمک کنن چون خودشون وضع مالی خوبی ندارن لطفا برامون دعا کنید ما خیلی عاشق هم بودیم خیلی سخت بهم رسیدیم نمیخایم پایه های زندگیمون بخاطر هیچی و پول بلرزه ما باید از اول بسازیم من ۲۴سالمه شوهرم۲۸ بچهامونم ۴ و ۲ سالن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسپانیا هم دیدم از بالای آسمون کمک هاشو با چتر ریخت روی سرشون ......
در شرایطی هستند مردمشون که واقعا از ما مردم عادی کمکی برنمیاد
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊