2777
2789

ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم جمعیتش حدود۵هزار نفر ما یه خونه ۸۰متری ویه پراید و حدود ۱۲۰گرم طلا داشتیم حقوق شوهرم ۲۵ملیون بود با دوتا بچمون زندگی اروم و خوبی داشتیم سر یه ماجرا همچیو ازدست دادیم حتی حلقمم فروختم و الان حدود ۷۰۰ملیونم بدهکاری داریم میخایم از صفر شروع کنیم یه سوییت ۴۰متری اجاره کنیم و زندگیمونو یبار دیگه بسازیم الان چن وقته یه اتاق خونه مادرشوهریم که خیلی اذیتیم خانواده هامونم نمیتونن کمک کنن چون خودشون وضع مالی خوبی ندارن لطفا برامون دعا کنید ما خیلی عاشق هم بودیم خیلی سخت بهم رسیدیم نمیخایم پایه های زندگیمون بخاطر هیچی و پول بلرزه ما باید از اول بسازیم من ۲۴سالمه شوهرم۲۸ بچهامونم ۴ و ۲ سالن

ان شاـٔ الله مسیرتون هموار بشه.

سخت هست و باید خیلی قناعت کرد ولی شدنیه و تهش خیلی خوبه♥️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تو بزار پیش خانواده تو هم برو سر کار پول اجاره اون سوییت دستتون میاد قرض ها هم ب مرورمیدین ان ...

بچهام خیلی وابستن بمن پیش هیچکس نمیتونم بزارمشون متاسفانه ولی تو خانه بازی میرم کار میکنم بچهامم میبرم

بچهام خیلی وابستن بمن پیش هیچکس نمیتونم بزارمشون متاسفانه ولی تو خانه بازی میرم کار میکنم بچهامم میب ...

بزار یک ماهی گریه میکنن بعد عادت ،من چون درس می‌خواندم گذاشتم خونه مادرشوهر اوایل گریه میکرد بعد عادت کرد 

عزیزم شما دوتاتون هنوز خیلی جوون هستین پا به پای هم زندگیتون بهتر از قبل میکنید و واسه هر زره ای که به دست میارید از ته دل و بیشتر از قبل لذت می‌برید خدا بیشتر از قبا بهتون بده الهی

عزیزم بعد از نماز صبح بعد از نماز ظهر و بعد از نماز مغرب دو رکعت نماز مثل نماز صب بخون بعدش تسبیحات حضرت زهرا بعد هم ۱۰۰ صلوات و در آخر بگو همه رو هدیه کردم به امام زمان و شیعیانش و اهل‌بیتش 

هر روز این کار بکن مطمئن باش امام زمان خودش میشه ناجی

مال از دست رفته تون دیگه هیچ جوره برنمیگرده؟ اگر دوست داشتی بگو چی شد تجربه بشه برامون

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c