2777
2789

من  بایه پسر ک اومد خواستگاریم آشنا شدم بعد پسره فکر کرد من توقعم بالاس و گفت اخلاقت باب تب من نیس و جا زد هر دو خانواده مذهبی اند من اولش ازش خوشم نمیومد ولی بعد عاشقش شدم اینو وقتی فهمیدم ک ولم کرد داغون شدم مادرش زنگ زدو گفت پسرش گفته اخلاقمون بهم نمیخوره و ردم کرد من خیلی ناراحت شدم آخه یا اون ترسیده آماده نبود چون همش میگفت جامعه خرابه فلانه ترسیده از ازدواج یا منو قضاوت کرده ولم کرد 

الان بلاکم کرده ولی حسم میگم اونم منو دوست داشت و نیاز داشت به زمان بیشتر برا شناخت ولی بخاطره خانواده ها ک بد میدونستند کنار کشید دلم میخواد بهش پیام بدم توروخدا بگید چیکار کنم آیا فراموشش کنم یا بهش پیام بدم و اعتمادشو جلب کنم😢 بعدن پشیمون میشم ؟

بلاکت کرده 

مگه دختره چقدر لوس اخه

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

همین که بلاک کرده یعنی شخصیتش به درد ازدواج نمیخوره 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات🙏🏻🛐

فدایی داری

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت