بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از من بدتر نیستی ک زنگ زدم به کسی ک خیلی رودربایستی دارم برای اولین بار خواستم خیلی باکلاس حرف بزنم به جای سلام خانم شابونی گفتم خانم صابونی!🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ن بابا😂😂خودتو گول بزن از من بدتر نیستی ک زنگ زدم به کسی ک خیلی رودربایستی دارم برای اولین بار خواس ...
خدااااایااااا عااااشقتونممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡. لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695 👻عضو رسمی شبح های سایت👻
خداروشکررررر شمارمو سیو نداشت و بعد ۲ روز از بابام گرفته بود شمارمو و همون لحظه گفت شابونی هستم😂😂� ...
اصلا شابونی چه کوفتیهههه🤣🤣🤣
میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡. لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695 👻عضو رسمی شبح های سایت👻
اسی از من بدتر که نیستی 😐🤒جلوی فامیل شوهرررر همه نشسته بودند بحث بود منم با اعتماد به نفس گفتم من که زن گرفتم به جای اینکه که بگم شوهر کردم خیلی ساده برگذار کردیم
جمع رفت هوا😑😐
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
یا داشتیم حرف میزدیم گفتم من لباسم ۶ وجبه خب نگو چندین بار گفتم لباسم ۶ متره متوجه نشدم😐😂😂😂
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
من میگم رلم نگه این تفاوت معنی لغت ج ن گ طلب و ج ن گ ستیز رو نمیدونهشاید بگه خنگه 😄
بعد اصلاحش میکردی خب😂😂