2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یک عروس لال میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 121 پست

کم محلی خیلی خوبه خیلی جواب میده 

خواهرشوهر من با کم محلی تا حدودی درست شد ولی مادر شوهرم هنوز کار داره 😆

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزیزم اشتباه اولت اینکه هیچ کسو مثل پدرمادرت دوست نداشته باش هرکس اندازه ای داره...چون اون مثل مامانت راجع به تو فکر نمیکنه....درضمن شوهرت باید میپسندید که پسندید مگر مادرشوهر زن میخواست بگیره

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم بحساب خودش دوسم داره ولی

بخدا هر چی بلا سرم اورد،و بهم سخت گرفت جاریای دیگم گذاشتن تو کاسش،ولی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
از اول اصلا از من خوشش نیومد،با اینکه سنتی ازدواج کردیم،ولی یکم بعدش شوهرم گف مامانم ازت خوشش نمیاد

خب میگفتی به درک .....کودوم مادرشوهری خوشش اومده که این دومیش باشه...😄😄

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
خانواده شوهر من فکر میکنن من تراکتورم ب محض اینکه میشینی کار نمیکنی شروع میکنن چپ چپ نگا کردنو دعو ...

شاید باورت نشه خونه تکونی عیدشو خودم انجام دادم تنها با وجود چن تا جاری و هاهر شوهر

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

تااینجا هم که خودمییی.‌خببببب

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
گفت میگفتی به درک .....کودوم مادرشوهری خوشش اومده که این دومیش باشه...😄😄

😭😭😭😭

خیلی دیر میتایپی.‌نترکون اخره شب بیام بخونم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
تااینجا هم که خودمییی.‌خببببب

میخای بقیشو تو بگووو😄😄

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

روز عروسیم هرچی از دهنش در اومد گف،روز بعدش فقط گریه کردم،مث ابر بهار