2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یک عروس لال میخواست

2158 بازدید | 121 پست

بیاین یکم باهاتون حرف بزنم،نمیتونم با کسی دردو دل کنم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

دلم خیلی گرفته،بخدا همه کار از اول براش کردم از مادرم بهش بیشتر احترام گذاشتم ولیی،،،،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

از اول اصلا از من خوشش نیومد،با اینکه سنتی ازدواج کردیم،ولی یکم بعدش شوهرم گف مامانم ازت خوشش نمیاد

تا اینجا که خودمی 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
از مادرت بیشتر؟؟؟؟؟؟ کی ارزشش از مادر خودمون بیشتره واقعا؟؟؟

وقتی ازدواج کردم خیلی احساسی بودم و واقعا از ته قلبم دوسش داشتم

خانواده شوهر من فکر میکنن من تراکتورم

ب محض اینکه میشینی کار نمیکنی

شروع میکنن چپ چپ نگا کردنو دعوا گرفتن با بچهاشون

یجوری ک همه بفهمن من نشستم اونا دارن کار میکنن