خودمم دوست ندارم اینجوری باشم ولی نامزد و مجرد بودم خیلی اذیتم کرده ازش دلسرد شدم
دوست ندارم ببینمش باهاش هم صحبت بشم اصلا می بینمش یجوری میشم 🥲
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه مدت اونجوری بودم دو سال اصلا باهاش حرف نزدم و ندیدمش و خیلی دلمو شکونده بود ولی آخرش رفتم خونش،دیگه هرکی یه جوریع باید کنار بیایم.هرچی باشه مادره دیگه.شاید مصیبت زیاد کشیده اینجوری ده
از سال ۹۱ تا ۹۷ در عذاب بودم یا روز خوش ندیدم هم گذشتمو نابود کرد هم ایندمو
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خوش ب حالت کاش کمی من اینجور عاشق مامانم نبودم چرا اینقدر خوب بود چرا ااااا خدایا داغش من و میکشه نم ...
باور میکنی وقتی به مرگش فکر میکنم هیچ حسی بهم دست نمیده؟
باور میکنی وقتی به مرگش فکر میکنم هیچ حسی بهم دست نمیده؟
خوش ب حالته شانس اوردی درسته ک از لذت عشق و محبتش محرومی اما ارزشش و داره من شب و روز ندارم بیشتر از ی سال گذشته اما جگرم همچنان میسوزه خیلی وحشتناکه غم از دست دادن کسی ک جونت ب جونش بسته اس وقتی خبر فوتش و شنیدم نمی تونستم رو پا وایسم چهار دست و پا تا ماشین رفتم... من کنارش داخل قبر دراز کشیدم و ارزو می کردم می مردم و این داغ و تحمل نمی کردم
همه آدمها خصوصیات خوب وبدی دارن.حالا اگه چندتا کار بد کردن دلیل نمیشه ک متنفر بشی ! مگه خودت عاری ا ...
ببین من خوبی ازش نمیخوام
من الان ۱۳ ساله دارم عذاب میکشم از سال ۹۱ دیگ روی خوش ندیدم
همه اش تقصیر اون بود