2777
2789
عنوان

کسی اینجا رشته روانشناسی رفته

37 بازدید | 6 پست

میزان سختیش چقدر 

برای دانشگاه شیراز چه رتبه ای داشته باشی خوبه

آینده و امنیت کاری داره؟ 

بنظرتون برم فرهنگیان یا روانشناسی 

معلمی خیلی دوست دارم ولی محدودیت هاش زیاده

بالینی باید بخونی برای درآمد. شرکت در کارگاه ها پول زیاد چند ملیونی میخواد.  طبق تحقیقات من از کسایی ک خوندن. برو اینستا اونجا از دانشجویان این رشته و کسایی ک روان درمان گر هستن بپرس

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

روانشناسی فک نکنم تا چندین سالی موفق بشی

اووو کلی راه داره کلیییی 

این همه دانشجوی روانشناسی دیدم بیکار دارن میگردن 

نمیدونن چیکار کنن چون کار نیست 

و اینکه بخشی هم برای ازمون استخدامی اموزش پرورش دارن تلاش میکنن 

از همین الان برو فرهنگیان خب چه کاریه به نظرم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی فک نکنم تا چندین سالی موفق بشیاووو کلی راه داره کلیییی این همه دانشجوی روانشناسی دیدم بیکا ...

درسته

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

دخترم هستی 

معلمی بهترین شغله برات 

از سن کم دستت تو جیب خودته 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دخترم هستی معلمی بهترین شغله برات از سن کم دستت تو جیب خودته

من علاقه ای ب معلمی ندارم. حالم از دینی و... بهم میخوره. شما باشی معلمی سال دیگه یا مشاوره؟

دخترم هستی معلمی بهترین شغله برات از سن کم دستت تو جیب خودته

تحربی هستم. رشته های مخصوص خودمو نمیارم