2777
2789

پاره وقت تدریس ‌ی مهارت ..

تایپ وفلان 

ی کار سیستمی مثل طراحی ی سایت 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مهارتیم بلد نیستم😭هرجا میرم به در بسته میخورم

خخخخ منم عین خودتم هیچی بلدنیستمودلم کارمیخاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سراغ ادمینی رفتم ولی اصلا نتیجه نگرفتم اصلا خوب نبود!انلاین شاپم خیلی کار داره اونقدر هم پول ندارم ب ...

دیگ کارا همینه همش سخته

برو از یجای تولیدی ارزون ی چنتا لباس زیری چیزی بگیر چنتاعکس خوب بگیر کانال بزن و پیج بزن تبلیغ کن

دیگ کارا همینه همش سختهبرو از یجای تولیدی ارزون ی چنتا لباس زیری چیزی بگیر چنتاعکس خوب بگیر کانال بز ...

اخه ادمینی کلا بردارن اکثرا یجا ادمین شدم اونم کلا یجوری بود اونم انگار کلابرداری بود کلا دیگه بیخیال شدم

انلاین شاپ خالم پیشنهادشو داده بود باهاش انلاین شاپ بزنم ولی خب هنوز عملیش نکرده😑

اخه ادمینی کلا بردارن اکثرا یجا ادمین شدم اونم کلا یجوری بود اونم انگار کلابرداری بود کلا دیگه بیخیا ...

عملی کن

اون باید خریدشو بکنه من بفروشم هنو نخریده😂

😂😂😂

اون باید خریدشو بکنه من بفروشم هنو نخریده😂

مشخصه حال کارکردنم نداری🤣