2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه مهریه رو بزاریم اجرا هر ماه ی سکه میدن یا کلشو یک جا میدن؟بعد اینکه میگن ففقط۱۴ تا سکه دادگاه قبول میکنه قضیش چیه؟یعنی بیشتر اگه مهر باشه نمیده؟

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

سلام اگه مهریه رو بزاریم اجرا هر ماه ی سکه میدن یا کلشو یک جا میدن؟بعد اینکه میگن ففقط۱۴ تا سکه دادگ ...

اینا به شرایط بستگی داره اول اینکه عندالمطالبه باشه یا عندالاستطاعه بعد مرد درخواست اعسار بده یا نه و مسائل مختلف دیگه

یه سوال برام همینطوری پیش اومده ، تا حالا دیدین یا شنیدین که واسه افراد ۱۵ تا ۱۸ سال حکم های سنگینی ...

بستگی داره چه جرمی داشته مرتکب بشن قاتل باشه وقتی سنش قانونی بشه اعدام میشه درکل اگه جرمش سنگین باشه حکمشم سنگین میشه

رآهی نیست کمش کنن آخه مگه گناهه به یه درمونده کمک کردن بجا ثواب کباب شدیم ک

برید پیش رییس اداره صحبت کنید درخواست تخفیف و قسط بندی کنید شاید فایده داشته باشه درکل به نظرم اگه از خود کارمندایه اداره اب خواهش کنید که اگه راهی هست جلوبه پاتون بزارن بهتره

بستگی داره چه جرمی داشته مرتکب بشن قاتل باشه وقتی سنش قانونی بشه اعدام میشه درکل اگه جرمش سنگین باشه ...

جرم هایی مثل تهدید ، فحاشی ، افترا به زنا ؟

♥️ برام دعای خیر کنید ♥️

اینا به شرایط بستگی داره اول اینکه عندالمطالبه باشه یا عندالاستطاعه بعد مرد درخواست اعسار بده یا نه ...

زن درخواست بده و عندالمطالبه باشع

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧