2777
2789

من همه چیم خوبه هم خانواده ام و هم شرایطم و تحصیلاتم 

فقط سنم ۲۸ داره میره بالا 

وقتی سنم کم بود ۱۹و اینا خواستگار ژیاد بود ولی قیافه ام چون زشت بود خواستگار درست و حسابی منو نمی پسندید ولی از۲۴ به بعد روز به روز زیباتر شدم طوری که همه تعجب میکنن اصلا باورشون نمیشه 

نه تنها ظاهرم بلکه انرژیم هم چندبرابر شده به لطف ورزش و سبک زندگی سالم 

واقعا دوست دارم زیر۳۰ازدپاج کنم 🫠🫠چیکار کنم ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلم بودن ربطی نداره الان کلی معلم مجردنبیشتر برو تو اجتماع

فکر کنم سخت تر هم بشه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چرا

کیس هات کمتر میشن 

والا خیلیا میگن برای معلما خواستگارا صف میکشن و این حرفا ولی من میگم کاری که خودت دوست داری رو انجام بده ، اون شخصی که قراره باهم زندگی کنید باید تو رو همونطور که هستی دوست داشته باشه نه به خاطر شغل

ببین اگر ازدواج خوب میخوای 

یا باید تو اجتماع زیاد بری 

یا باید دوست و اشنای ادم حسابی زیاد داشته باشی 

تو اگر دانشمندی مولتی میلیاردر هم باشی اما تو اجتماع نباشی یا چهار تا ادم حسابی دور و برت نباشن نمیتونی به راحتی ازدواج کنی

والا خیلیا میگن برای معلما خواستگارا صف میکشن و این حرفا ولی من میگم کاری که خودت دوست داری رو انجام ...

خودم معلمی دوست دارم 

وفکرکنم ازدواجم سخت بشه چون دیگه هم سطح سخت نر پیدا بشه