یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه میدونی شوهرم با خانوادم قهره از همون اول که عقد کردیم باز پذرم جهزیه داد عقد کردیم بابام جشن گرفت غذا داد ولی خانواده شوهرم عروسی نگرفتن تهش رفتیم مشهد و اومدیم سر خونه زندگیمون دلم خیلی برای خانوادم میسوزه بخوام الانم خرج سیسمونی بزارم رو دستشون
یکی از استان های مرکزی کشور. آره با همه چی البته یکی از اقوام خریده بود اینم بگم مثلا تخت از پنج تومن اینجا شروع میشه تا صد میلیون این بنده خدا قیمت تخت نرمال مثلا رو ده بیست تومن برداشت با بقیه وسایلش شد شصت تومن
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
من جای تخت نداشتم کمد گرفتمبا ضروریات ۲۵تومن شوهرمم میگفت بچه ماست خودمون باید بخریم ولی اونا خریدن
منم همین نظرو دارم ولی خب شوهرم از این نظرا نداره چون خانواده خودش ملاکه ففط خانواده خودش هرکاری کردن برای داماداشون از ماام انتظار داشت الانم انتظار داره خانپاده من از این کارا کنه