2777
2789

تو شهر ما روی پنجاه. شصت تومنه

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بستگی به خریدت داره

اما از من نصیحت جو نگیره چرت وپرت زیاد بخرید یا بهترین هارو بخرید 

تهش یکی دوسال به کارتون بیاد من اکثر لباس سیسمونی پسرم بلااستفاده موند 

تهش خانواده شوهر کلی اما اگر گذاشتن رو وسیله هام

الان اگر بود کوفت هم نمی ذاشتم بخرن

https://bnmod.ir/Akr?id=3899191    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد فرکانست پایینه:/

اخه میدونی شوهرم با خانوادم قهره از همون اول که عقد کردیم باز پذرم جهزیه داد عقد کردیم بابام جشن گرفت غذا داد ولی خانواده شوهرم عروسی نگرفتن تهش رفتیم مشهد و اومدیم سر خونه زندگیمون دلم خیلی برای خانوادم میسوزه بخوام الانم خرج سیسمونی بزارم رو دستشون 

بستگی به خریدت دارهاما از من نصیحت جو نگیره چرت وپرت زیاد بخرید یا بهترین هارو بخرید تهش یکی دوسال ب ...

من برای جهزیه ام واجب و ضروری هارو خریدم اصلا چرت و پرت نگرفتم ممنون از راهنماییتون

شهرتون کجاست ؟ با تخت و کمد و همه چی

یکی از استان های مرکزی کشور. آره با همه چی البته یکی از اقوام خریده بود اینم بگم مثلا تخت از پنج تومن اینجا شروع میشه تا صد میلیون این بنده خدا قیمت تخت نرمال مثلا رو ده بیست تومن برداشت با بقیه وسایلش شد شصت تومن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یکی از استان های مرکزی کشور. آره با همه چی البته یکی از اقوام خریده بود اینم بگم مثلا تخت از پنج توم ...

خب یعنی با این پنجاه شصت تومن وسایل معمولی عرف میشه خرید

خب یعنی با این پنجاه شصت تومن وسایل معمولی عرف میشه خرید

آره تقریبا همه چی گرفته بود اینجوری که شنیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانواده شما گناه که نکردن شدن خانواده دختر

سیسمونی رو خودتون و همسرتون بگیرید

از قبل هم‌که میگید شما عقد گرفتید و اونا عروسی نگرفتن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من جای تخت نداشتم کمد گرفتمبا ضروریات ۲۵تومن شوهرمم میگفت بچه ماست خودمون باید بخریم ولی اونا خریدن

منم همین نظرو دارم ولی خب شوهرم از این نظرا نداره چون خانواده خودش ملاکه ففط خانواده خودش هرکاری کردن برای داماداشون از ماام انتظار داشت الانم انتظار داره خانپاده من از این کارا کنه