2777
2789
عنوان

با پایین تر از خودتون دوست بشید

278 بازدید | 19 پست

بچه ها اصلااا با دوستی که همه چیزش از شما بالاتره نچرخید افسردگی میگیرین و ناشکر میشین

با پایین تر بهتره 

من هر وقت با پایین تر از خودم میکردم خداروشکر میکنم امیدوار میشم

ولی یه دوست دارم همه چیزش از من بهتره افسرده میشم وقتی می بینمش

هم استاد دانشگاهه هم دکترای روانشناسی داره میخونه ترمی ۴۰ تومن شهریه میده

هم مسلط به فرانسویه هم صداش خوشگله.خودشم نازه

هم خانوادش سطح بالان و همه پزشک و مهندسن

من با همه دوست میشم 

فرقی نداره 

حسرت هم نمیخورم 

هر کسی شرایط زندگی خودشو داره 

اصل بر ادب و انسانیت 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی. من یه همکلاسی داشتم خوشگل پولدار البته مثل من با تلاش خودش قبول نشده بود ولی اعصاب راحت،شاد ...

عزیزممم ممنونم که درکم کردی 

اینجا همه میگن نه الگو بگیر از بالاتر از خودت و ....

ولی من فقط حسرت و افسردگی میگیرم تازه

الگو چیه

ادما عزت نفس داشته باشن، اصیل باشن و اهل حسادت و مقایسه نباشن دوستی با سطح بالاتر از خودشون باعث میشه سطحشون بالا ببرن نه اینکه افسردگی بگیرن 

دوست اسمش روشه دیگه دوست، تو دوستی دنبال رابطه پاک و معرفت باشیم بهتره تا اینکه هی نگا طرف کنیم بگیم من از اون بالاترم آخ جون 😂😂😂، خیلی دیدگاه اذیت کننده ایه😂😂😂

من حسرت میخورم واقعا

اشتباه میکنی گل 

فضاهای مجازی پر زرق و برق و.... فی المثل

دلیل بر افسردگی نمیشه 

زندگی بالاخره میگذره 

چرا به افسردگی 

دلخوشی های کوچک هم میتونه دل انسان شاد کنه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد