2777
2789
عنوان

با مادرشوهری که فرق میزاره چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خوبه برات 14گرم خریدن واسه من هیچ که نگرفتن هرماه شوهرم هشت سال ماهی سه تومن بهشون کمک میکنه هیچ انتظارسفرزیارتی دارن که شوهرم بفرستشون هیچ برابرادارشوهرام خونه وماشین خریدن مامستاجریم 😑هیچوقت حرفی نزدم چی بگم خودشون باید شعوروفهم داشته باشن 

گاهی انسانم آرزوست
اسی خوبه برات 14گرم خریدن واسه من هیچ که نگرفتن هرماه شوهرم هشت سال ماهی سه تومن بهشون کمک میکنه هیچ ...

چه آدمای مزخرفی...چطور میتونید چیزی نگید؟؟؟من بودم پارشون میکردم

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
اسی خوبه برات 14گرم خریدن واسه من هیچ که نگرفتن هرماه شوهرم هشت سال ماهی سه تومن بهشون کمک میکنه هیچ ...

شما مستاجرین بقیع وضع خوب 

اونوقت ماهی سه ملیون میدین ؟چرا؟

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
چه آدمای مزخرفی...چطور میتونید چیزی نگید؟؟؟من بودم پارشون میکردم

چندروز پیش خواهرشوهرم میگفت چی میشه داداش مامان وباباموببره یه سفرمشهد☹چندروزدیگه هم موعدقراردادخونه امون انقدر سلیطه وزبون درازن هیچ حتی شوهراشون که میشه دامادای مادرشوهرم اوناهم تیکه میندازن حالا خودشون ازترس زناشون سال به سال سربه مادرشون نمیزنن یاکمک نمیکنن بعدتوجمع به شوهرمن تیکه میندازن که اره پسرشون هستی مگه چی میشه اینوبراشون بخری بعدهمون پدرشوهرومادرشوهرشب تاصبح کلفتی دخترونوه های دختری اشونومیکنن

گاهی انسانم آرزوست
شما مستاجرین بقیع وضع خوب اونوقت ماهی سه ملیون میدین ؟چرا؟

اره چون میگن درامدشوهرم خوبه چون پدرومادرش جوری ازنداری وبدبختی میگن که شوهرم وظیفه خودش میدونه کمک کنه خداشاهدهشت سال عروسشون هستم هروقت میرم خونشون دست خالی نرفتم که مبادامنتی بزارن 

گاهی انسانم آرزوست