2777
2789
عنوان

بسته معلم خصوصی پرش دوازدهم

60 بازدید | 2 پست

بسته معلم خصوصی پرش خیلی عالیه هم درسنامه داره هم تست و سوال تشریحی با پاسخنامه داره سی دی هم داره که توش استادا درس میدن  خیلی عالی و دقیق 

تستاش با سطوح مختلفه که استاد کاملا تحلیل میکنه ایستگاه تسلط و تثبیت داره کتابشم خیلی پیشرفته و مرطب مطالبو توضیح میده 

برای 4 تا درس تخصصی دارم که شامل این موارد میشه

زیست یه کتاب و 23 تا سی دی که مجموعا 67 ساعت اموزش داره 

ریاضی یه کتاب و 8 تا سی دی که مجموعا 25 ساعت اموزش داره 

فیزیکش هم برای تجربی ها هم برای ریاضی ها تنظیم کردن یه کتاب و 11 تا سی دی که مجموعا 20 ساعت اموزش داره 

شیمی که کلا ریاضی و تجربیش یکیه یه کتاب و 7 تا سی دی که مجموعا 20 ساعت اموزش داره

من کتاباشو تمیز و نو نگه داشتم و هیچی توش ننوشتم

سی دی هاشم که تو هرکامپیتر یا لپتاپی باز میشه تاریخ انقضا هم نداره همزمان تو هر چند تا دستگاهیم که بخواین باز میشه 

قیمت فروش هر درس 1میلیون و 500 هست اگر بخواین نو سفارش بدین 

ولی من هر درسو 1 و 200 میدم 

اگه خواستین شاید بیشترم تخفیف دادم

کتاب کنکوریم زیاد دارم اگه خواستین بگین داشتم با تخفیف بهتون میدم 

جزوه استادایی مثل قضاتی و کرمی و مرادی شیشمیم دارم خواستین بگین

پرشو اینجا هم تبلیغ میکنن 😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.