2777
2789
عنوان

موقیت این دختر چطوره به نظرتون

266 بازدید | 28 پست

بچه ها من دوستم مجرده همسن خودمه.۳۱ سالشه. استاددانشگاهه.

داره همزمان دکترای روانشناسی میخونه

مثل بلبل فرانسوی بلده صحبت کنه.

آشپزی و شیرینی پزیش هم عالی

صداشم خیلیییی قشنگه.چهرشم بیبی فیسه و خیلیییی جوونه انگار ۲۳سالشه بهش نمیاد ۳۱ باشه

من یکم بهش غبطه میخورم.خودم متاهلم بچه دارم.معلمم ولی سطح زندگیم اصلاااا مثل اون نیست

همیشه بهش حسرت میخورم

همه عاشقشن مرد و زن

همش میگن خانم دکتر 

من حسودیم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت نکن هرکس داستان زندگی خودشو داره اگر همسر خوب داری اگر بچه خوب داری و باهم رابطتون خوبه شکر کن

اخه اون خانم دکتره باکلاسه استاده فرانسه بلده زندگیش خیلیییی از من بالاتره 

همه عاشقشن

اره اخه همه چیزش از من بهتره

از اون بهتر هم هست اون الان زندگى خودش و ول كنه بشينه به مقايسه و حسادت ؟!

مهم اينه تلاش كنى تو هم خودت و ارتقا بدى

وقت كلاس زبان ندارى ؟

انلاين بخون 

كتاب بخون فن بيانت و قوى كن 

شرايط هركس متفاوت هست شما هم پيشرفت هاى خودت و داشتى

خانم دکتر بودنش استاد بودنش فرانسوی بلده خوشگله جوونه همه عاشقشن

هر کسی جذابیت خودشو داره 

تو هم خوشگلی فقط کافیه باور کنی 

فرانسوی هم میتونی یاد بگیری کاری نداره.

به این فکر کردی شاید اون به تو حسودی کنه چون تو شوهر داری ؟و اون عشقی تو زندگیش نداره‌.

اخه اون خانم دکتره باکلاسه استاده فرانسه بلده زندگیش خیلیییی از من بالاتره همه عاشقشن

منم دانشجو معلمم اما اصلا به خانم دکتر اینا حسادتی نمیکنم چون دکتر شدن راحت نیس کلی بدبختی داره درساشون سنگینه حسادتی نداره هرکس رشتش بنظر بهتر پر ابهت میاد بخاطر سختی کارشه 

من از لحاظ تحصیلات و موقعیت شعلی و ‌.‌ خیلی خوبم ولی ۲۶ ازدواج کردم ۲۹ بچه دار شدم الان می گم ای کاش اختلاف سنیم کمتر بود شغل سبکتر و زمان بیشتری داشتم برای بچه هام .. بلد بودم بچه نوجوونم رو مدیریت کنم که به نظر همه بی نقص و عالی هست ...  ای کاش ... اما از نظر بقیه حداقل دوستا و فامیلا مثلا الگو هستم 

بنابراین تو از دل اون آدم خبر نداری حسرت زندگی هیچکس رو نداشته باش