2777
2789
عنوان

چرا اینقد عذاب وجدان میگیرم

144 بازدید | 7 پست

دوست پسرتون چقد براتون خرج میکنه 

یه پیتزا برام بخره بیاره خونه یجوری میشم ولی میگم باید خرج کنه خب 

چون درواقع برا خودشه منم دارم وقت و انرژی میزارم

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

چون پدر مادرا اینطودی بار اوردن تو بچگی هر الگویی روی بچه پیاده بشه تو بزرگسالی نتیجش اینه 

منم از بجگی خوتوادم هی گفتن زشته فلانی حساب کنه زشته ال بشه بل بشه که الان یکی برام ی ادامس بخره حس خجالت دارم و دارم رو خودم کار میکنم 

چون پدر مادرا اینطودی بار اوردن تو بچگی هر الگویی روی بچه پیاده بشه تو بزرگسالی نتیجش اینه منم از بج ...

اره تاثیرگزاره

چیکار کردی بهتر شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اخلاقت شوهر کنی شوهرت با منت خرجتو میده میفهمه چجوری هستی حقتو بصورت صدقه میده که از سرت زیاده

والا شوهرم دوستی داره ورشکست شده هر دفه بیرون میریم شوهرم حساب میکنه دوستش انقدر که تو عذاب وجدان داری اون هیچی 

زن تو جامعه مرسالار همیشه فکر میکنه بدهکاره و عذاب وجدان داره

منم اینجوری بودم

نمیذاشتم کسی واسم خرج کنه اگه واسم آب معدنی میگرفتن تا آب میوه نمیدادم نمیشد 

با شوهرمم اون زمان دوست بودیم هرچی می‌خرید عذاب وجدان می‌گرفتم منم واسش یه چیز می‌گرفتم 

خیلی واقعا حس بدیه 

الان که ازدواج کردیم بهتر شدم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

با کسی بیرون برم‌اجازه میدم حساب کنه تا کم کم عادت بشه و اگه کسی حساب کرد میگم ارزشش داشتم که حساب ک ...

درسته عالیه

منم اینجوری بودمنمیذاشتم کسی واسم خرج کنه اگه واسم آب معدنی میگرفتن تا آب میوه نمیدادم نمیشد با شوهر ...

اره از درون انگار یجوریم 

ولی بهتر بشه کاش