2777
2789

باردارم ۲۰ هفته ام دندون درد و گوش درد دارم اصلا آروم نمیشه دیشب هیچی نخوابیدم فقط راه رفتم تا هوا روشن شد اشک می ریختم از درد دیشب دندونپزشکی  هم رفتم میگه نمی‌تونیم کاری کنیم واست فقط مسواک بزن و آب نمک خب اینا آروم نمیکنه دندون منو خسته و کلافه ام دیروز تا الان سه تا استامینوفن خوردم یخ گذاشتم و سیر گذاشتم نمک گذاشتم حوله گرم و اینقدر مسواک زدم لثه هام داغون شده ولی دردش آروم نمیشه الآنم از درد دارم اشک میریزم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید

میخک بزار

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر گفت میخک ضرر داره

پس نزار اگه ضرر داره 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

قطره دنتول 

از دارو خونه لگیر اب رو اتیش 

بذار زیر یک دقیقه خوب میشه 

بعد برو درست کن ولی چون به مرور تمام دندونو ازبین میبره

روی اون سوراخ دندون بذار بره نوش 

4قط قورت نده برای بچت خطرناک نباشه یه نوک سوزن کافیه 

بزن روپنبه 

دکتر گفت میخک ضرر داره

بابونه چطوره دهان شویه کنی؟ اگه ضرر نداره استفاده کن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

بابونه آروم میکنه؟ ضرر نداره؟

ضرر تا جایی که من میدونم نداره ولی بازم بپرس

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

بابونه آروم میکنه؟ ضرر نداره؟

همون الکل زودتر آروم میکنه عزیزم 

اگه نهایت یکم قاطی بزاقت شد تف کن بیرون 

ولی سریع آروم میشه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤