2777
2789
عنوان

بتظرتون کارم اشتباه بود

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم ، من و داداشم دو تا بچه کوچیک هم سن و سال داریم 

ما قبلا هر شب میرفتیم خونه مامانمون هر دو ، ولی از وقتی بچه دار شدیم  و بچه ها یکم رو پا اومدن من رفت و آمدمو رسوندم به هفته ای یک یا دوبار 

چون بچه هامون به هم نمیسازن

راستش دختر داداشم مظلومه و پسر من زورش بهش میرسه ، داداشم موقع دعواشون خدایی هیچی به بچه من نمیگفت ولی من خودم خیلی خجالت میکشیدم ، مامان بابامم میموندن تو منگنه که کودومو دعوا کنن، طرف کودومو بگیرن، 

برا همین من خیلی عقب نشینی کردم و با اینکه شدیدا احتیاج داشتم برم خونه مامانم ولی به خاطر شیطونی پسرم میشستم تو خونه تنها 

رومم نمیشد بگم به داداشم بیا یه روز درمیونش کنیم

خودشونم که هیچ شبی نبود که نباشن

من امسال شوهرم میخواست بره کربلا تنها شرطم این بود که من خونه مامانم نمیرم، تو خونه تنها میمونم وگرنه نرو 

دو روز اول خونه بودم ، روز سوم مامانم  پاش پیچ خورد و رفت آتل گرفت ، دیدم گناه داره وسیله هامو جمع کردم اومدم خونه مامانم که کمکش کنم 

شب که شد باز داداشم و زنداداشم اومدن 

من همش حواسم به پسرم بود، دنبالش میرفتم که دختر داداشمو نزنه ، ولی کارای خونه و کارای مامانمم ریخته بود سرم ، یه لحظه موقع سفره جمع کردن حواسم پرت شد پسرم موهای برادر زادمو بدجوری کشید، گوشواره شم کشید، موهای اونم فره ، گیر کرده بود تو انگشتاش هر کار میکردم آزاد نمیشد ، بعدم محکم کشیدم که ول کنه ، دخترش افتاد 

منم حسابی دعواش کردم پسرمو( هنوز کوچولوعه و متوجه نیست کارش اشتباست)

خیلی اعصابم خورد شد بچه ها 

آخر شب به داداشم پیام دادم بنظرتون کارم بد بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش نوشتم دلم برا بچت کباب شده مریض بوده بچه منم اذیتش کرده

من این چند روز اومدم کمک مامان تو نیا ، مامان و بابا هم حرص میخورن علی اینجوری میکنه

۳ روز دیگه من میرم خونه ، شماها بیاید کمک مامان هم باشید 

ولی جواب پیاممو نداده از پریشب

دیشبم نیومد

کار اشتباهی کردم؟

والا اعصابم نمیکشید از صبح تا شب کار بچه مو و خونه مامانم و مامانم ریخته تو سرم آخر شبم همش باید دعوای دو تا بچه رو صاف کنم و همش خجالت بکشم و بچمو دعوا کنم 

من نیومدم خونه مامانم تفریح که

شما درگیر کار بودی زنداداشت باید حواسش به دخترش میشد داداشتم با ید حواسش ب پسر شما میشد میدونن جو چط ...

بله درسته

ولی داداشم چیزی نگفت

دختر خودشو بغل کرد آرومش کرد 

فک کنم از پیام من ناراحت شده 

با اینکه چیز بدی نگفتم