2777
2789
عنوان

شوهرم اینجوری میگهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل دوم راه بندازین

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

دوست عزیزم 

همسرت اگر یکم زرنگ باشه 

بوفه مدرسه رو اجاره کنه 

و شما برید اونجا کار کتید و جنس بریزید سود عااالی براتون داره 

بگو از الان با مدیر صحبت کنه 

از انجام این کار هم خجالت نکشید پول خوبی داره .

بنظرم یه ماهیانه بگیر فقط واسه خودت . بااین حقوق بیچاره میشی تا مدیریت کنی همش باید دو دوتا چهارتا ک ...

برا خودشون کم میاد و بحث و دعواست 

بعد اسی از اینم برا خودش ماهیانه برداره؟😑

متن تاپیکو میخونین اصلا🤔

حتما شده دبگه پس چجوری دارن زندگی میکننسه نفرن مرده از کار افتاده‌ست

نمی گم‌غیر ممکنه 

ولی عملا چیزی جز نون نباید بخرن 

چون یه قالب پنیر یک کیلویی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن هست .‌

غیر از هزینه اب و برق و .‌ 

مگر این که اطرافیان هم بهشون کمک کنن . 

ان شاالله که روزی شون زیاد باشه و مسکلشون به زودی حل بشه

برا خودشون کم میاد و بحث و دعواست بعد اسی از اینم برا خودش ماهیانه برداره؟😑متن تاپیکو میخونین اصلا� ...

بله خوندم شما نخوندی گویا . کاسب بوده تاالان . قراره از مهر شغل معلمی هم داشته باشه که ماهی ۱۵ اضافه میشه به درامدشون پس بله میتونه ماهیانه بگیره

نمی گم‌غیر ممکنه ولی عملا چیزی جز نون نباید بخرن چون یه قالب پنیر یک کیلویی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن هست .‌غی ...

اره بخدا خودمونم خیلی ناراحتیم هرجا از دستمون بیاد کمک میکنیم بهشون

اما یه روز میرسه که بچشون بزرگتر میشه و دستشون رو میگیره 

ببین پدر منم معلمه خرج از اول دست مامانم بوده روششو بهت میگم ببین شاید به کارت بیاد 

اول ماه مه حقوق رو می‌گرفت قسط و قرضارو میداد ، تا جایی که میشه هم وام بر نمیداره که از روی حقوق قسط و سود نده ولی تا دلت بخواد قرعه کشی خونگی برمیداره یا خودش راه میندازه ، جوری که همیشه یک سوم حقوق کلا قرعه کشی می‌ره ولی خب چون زیادن تقریبا هر دوسه ماه یه بار یه پول خوب میاد دستش که کمک خرجشه

بعد از قسطا می‌ره کوروش یا از اوکالا یه خرید کلی ماهانه می‌کنه یا مثلاً هفته ای ۱ یا ۲ تومن می‌ذاره کنار برای خرج ماهانه ، بیشتر از اون خرج نمیکنه

بقیه‌شم می‌ره برای خرت و پرت اضافی

ولی خب از طول سال کم کم خورد خورد آجیل شب عید رو میگیره یا آبغوره و آبلیمو و این چیزا رو یه جا برای یکسال میگیره 

ولی بابام با شغل دومش ، هزینه های بزرگ خونه رو میده ، مثلا برنج سالیانه ، بیمه ماشین و تعمیرات 

اونا با خود بابامه