2777
2789
عنوان

دودلم شما باشید چیکار میکنید

113 بازدید | 15 پست

اگر ۱۹ سالتون باشه و به دلایلی مدت خیلی زیادی از دروس مربوط به رشتتون دور شده باشید ولی شرایط و امکانات کنکور مجدد رو برای سومین بار داشته باشید

میرید دانشگاه آزاد یا دوباره برا اون رشته ایی که همیشه میخواستید و آرزوتون بوده  با وجود تمام سختیایی که داره یکسال صد خودتونو میگذارید و تلاش میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جدی هستی ارزششو داره من حتی اگه الان می تونستم تو سن ۲۸ سالگی می رفتم دنبال کنکو تا به آرزوم برسم هر چی سنت کمتر باشه و جدی تر باشی حتما می تونی تو دانشگاه خبری نیست که انقدر عجله کنی از آرزوت بزنی 

صدمو میزارم تلاش می‌کنم واینک سنی هم نداری حتی اگ چندسال هم پشت کنکور باشی ارزشش داره موفق باشی عزیز ...

الان امسال سال دومی بود که کنکور دادم ولی به دلایلی اصلا شرایط خوندن نداشتم و امسال اگر بمونم میشه سال سومم

البته امسال یک ترمم دانشگاه رفتم ولی چون علاقه ایی نداشتم انصراف دادم ولی باز نمیدونم چیکار کنم؟

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

پزشکی

ببین هیچ خبری نیست ک بخوای عجله کنی دانشگاه بری واقعا بعدش پشیمون میشی منم عین شما عجله کردم رفتم دانشگاه ۴ سال هنوز نرفتم مدرکم بگیرم حتی شده ۵ سال پشت کنکور بمونی بمون ایرادی نداره من خیلیارو دیدم ت سن ۳۰ سالگی تازه میخان برن دانشگاه