2777
2789
عنوان

روی یه پسری بدجوری کراش زدمم

168 بازدید | 24 پست

ولی فقط دورا دور دیدمش توی یه دانشگاه دیگه...

اسمشم کامل نمیدونم ولی خب همکلام و اینا شدیم سر یه کاری‌. الان از دیروز که اون کار تموم شده، حالم بده. یه جوری سنگینم. نمیدونم چرا کنم که بتونم انرژی بگیرم به کارام برسم...

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه ها کسی ترک هست معنی قوززو چیه ترک قشقایی

گوسفند🐑🐑

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کسی ترک هست معنی قوززو چیه ترک قشقایی

نمیدونم عزیزم توی تاپیک من نپرس خودت تاپیک بزنی سریع تر راهنماییت میکنن

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

ببین اگر جراتشو داری و خب نمی‌ترسی از اینکه یه وقت طرف بگه من زن دارم نامزد دارم پارتنر دارم دوست دختر دارم و جواب منفی بده به نظر من جلو برو و بهش پیشنهاد بده ولی خب اگر می‌دونی ناراحت میشی امکان داره تو دانشگاه پخش بشه و بقیه مثلاً بخوان مسخره کنن و دست بندازنت به نظر من صبر کن شاید اصلاً طرف یه بار تو رو دید خودش اومد سراغت اما اگه تو رو دید و نیومد سراغت پس بدون خوشش نیومده دیگه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اگه اونم گراش بود باز میومد سراغت اگه نیومده پ بیخیال شو دختر کراش آتیشی هم ک باشه فایده نداره

اخه راه ارتباطی ای نداره 

شمارمو نداره اصلا، اینستاهم ندارم. مگر بره از مسئول مراسم بگیره که فکر نکنم کسی روش بشهه همچین کاری بکنه

ببین اگر جراتشو داری و خب نمی‌ترسی از اینکه یه وقت طرف بگه من زن دارم نامزد دارم پارتنر دارم دوست دخ ...

نه من پیشنهاد نمیدم. قبلا این کارو کردم توی سن کمتر. دوست ندارم خودم شروع کننده باشم. ولی شما درست میگید. نهایتا باز یکی دو ماه دیگه پروژه میگیرم میرم همون دانشگاه. خواست میاد جلو دیگه نیومدم که پس خوشش نیومده

اگه میبینی هیچ جوره امکانش نیست که آشنا بشین و اینا بهش فکر نکن به به کاری مشغول شو فیلم ببین کتاب ب ...

از دیروز دارم تلاشمو میکنم نمیدونم ذهنم چرا بیخیال نمیشه... کلی درس هم دارم که باید بهشون برسم

اخه راه ارتباطی ای نداره شمارمو نداره اصلا، اینستاهم ندارم. مگر بره از مسئول مراسم بگیره که فکر نکنم ...

خب اگه خیلی برات مهمه اینستا شو فالو کن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

خب اگه خیلی برات مهمه اینستا شو فالو کن

با اکانت دوستم گشتم توی پیج دوستاش پیداش نکردم 

خودمم اینستا ندارم البته

نه من پیشنهاد نمیدم. قبلا این کارو کردم توی سن کمتر. دوست ندارم خودم شروع کننده باشم. ولی شما درست م ...

اره ... ببین من خودم یه بار این اشتباهو کردم و خب به طرف من پیشنهاد دادم من رفتم جلو و ببین تا آخرین روزایی که با هم بودیم همیشه این قضیه رو می‌کوبید توی سرم می‌گفت اونی که اومد جلو تو بودی اونی که اومد پیشنهاد داد تو بودی با اینکه من از همه لحاظ سرتر بودما ولی چون من خودم شروع کننده بودم همیشه اون احساس می‌کرد خیلی آدم بالاتریه