2777
2789
عنوان

ازمون جهاد دانشگاهی استخدامی

476 بازدید | 27 پست

ازمون امروز منظورمه

زیادی مزخرف نبود سوالای تخصصیش؟؟؟ 

اصلا بعضی سوالاش لازم نبود خونده باشی به لحاظ منطقی فقط یک جواب داشت

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد کردن سخت نگرفتن

خیلی اعصابم خورد شد این همه زمان گذاشتم برای تخصصیا

اخرشم همه جواب دادن حتی کسایی که اسم درسشم نمدونستن

شما چی بود رشته ی ثبت نامیت

من یه باز ازمون بانک دادمشاسد ۱۰۰۰ نفر اومده بودنبعد یک سری سوالای چرتقشنگ معلوم بود یه پوششیه برای ...

حالا بانک رو نمیدونم ولی اموطش پرورش اولین سالی بوده که طراحی سوالاشو داده ب جهاددانشگاهی تا پارسال با سازمان سنجش بود و همه چززش اصولی بود

حالا بانک رو نمیدونم ولی اموطش پرورش اولین سالی بوده که طراحی سوالاشو داده ب جهاددانشگاهی تا پارسال ...

من خودم از طریق ازمون استخدامی فراگیر قبول شدم

بعضی ازمونا سنجش بعضیا جهاد

جهاد شاید در ظاهر چرت باشه ولی نکته دارن 

ولی سنجش اصولی و سخت تره

شما چی بود رشته استخدامیت

من با وجود سن بالا و شاغل بودن و چنتا بچه کلی وقت گذاشتم واسه خوندن بعد با دیدن سوالا کپ کردم!! کاش نمی خوندم قشنگ با یه هوش متوسط راه میشد جواب داد.. شاید واسه مصاحبه ها برنامه خاصی داشته باشن

خیلی اعصابم خورد شد این همه زمان گذاشتم برای تخصصیااخرشم همه جواب دادن حتی کسایی که اسم درسشم نمدونس ...

نه بابا مطمین باش باز تو از ازونا بیشتر جواب دادی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خیلی اعصابم خورد شد این همه زمان گذاشتم برای تخصصیااخرشم همه جواب دادن حتی کسایی که اسم درسشم نمدونس ...

من آموزگاری شرکت کرده بودم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

خیلی سخت بود

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بقیه که میگن خیلی سخت بود

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗