2777
2789

زیر یکسال کلا سخت نیست خیلی راحته از یک تا سه حرف زدن و پوشک و کنجکاوری بعدش باز بهتره تا به خودت بیای شیطنت مدرسه بعدش دوره بلوغ در کل بنظر من راحترین بهشش نوزادیه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زیر یک سال که همیشه می چسبه بهت سخت تره وقتی راه می‌ره تازه یه کم ازت فاصله میگیره یه کم آدم نفس میکشه

من خودم از پوشک که می گیرم یه کم راحت میشم به نظرم پرسه از پوشک گرفتن از زایمان هم سخت تره بعد اون تا ۶ سالگی بریز و بپاش بچه زیاده که یه کم آموزش می خواد تا یاد بگیره کل سختیش همونه. دو سالگی و ۴ سالگی هم احتمالا بچه لجباز میشه که واسه اون موقع چند تا مطلب راجع به برخورد با بچه لجباز بخون و از تجربه دیگران استفاده کن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
وای خدا نمیزاره تکون بخورم😢

ببین گلم زبونش رو باید پیدا منی مریضه؟گشنشه؟راحت نیست جاش پوشکش کثیفه همه اینا رو چک کن من از اول بچمو گذاشتم زیمن مثلا بالا سرش از سقف عروسک اویزوو کردم همش دشت و پا میزد با اونا بازی میکرد یا به دست و پاش یادکنک میبستم بازی میکرد کلا غیر از مواردی که کولیک داشت اونم شبا اصلا اذیتی نداشت مثلا رفلاکسش اود کرده بود شیر نمیخورد راه حلش رو کشف کردم بعد درست شد بچه اگر اذیتی نداشته باشه خودش سرگرم میشه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

وای خدا نمیزاره تکون بخورم😢

یادمه ازین لامپ های ریسه ای گرفته بودم زده بودم دیوار رو به روش رو حالت چشمک زن میزاشتم یه ربعی وقتشو پر میکرد

برای بچه اولیم آهنگ میزاشتم ولی رو دومی هیچ تاثیری روش نداشت

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید