خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک کانال دارم تو ایتا عجیب ارزونه و تو بلوارتوس هست
ادرسشو میشه بدی ؟؟
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
۴ ساله هیچ فالی،نگرفتم خسته شدم به آرزو هام نرسیدم
من پیش فلور سالها پیش رفتم خخخ
مگه عزیزدلم وقتی ف.ال میگیری ضمانتی میرسی؟از خداوند که بالاتر از هرچیزی هست و صلاح مارو از همه بهتر ...
نه اخه یه جور امیدی بهت میده
وگرنه بحث صلاح و خدا نیس
میدونی چی میگم
یه جور حال خوب کن موقتی هست وگرنه میدونیم خدا هست و صلاح مارو بهتر میدونه