خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک کانال دارم تو ایتا عجیب ارزونه و تو بلوارتوس هست
ادرسشو میشه بدی ؟؟
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
۴ ساله هیچ فالی،نگرفتم خسته شدم به آرزو هام نرسیدم
من پیش فلور سالها پیش رفتم خخخ
مگه عزیزدلم وقتی ف.ال میگیری ضمانتی میرسی؟از خداوند که بالاتر از هرچیزی هست و صلاح مارو از همه بهتر ...
نه اخه یه جور امیدی بهت میده
وگرنه بحث صلاح و خدا نیس
میدونی چی میگم
یه جور حال خوب کن موقتی هست وگرنه میدونیم خدا هست و صلاح مارو بهتر میدونه