2777
2789

دیروز تولدم بود

داییم و زن داییم فکر کرده بودن امروزه 

زن داییم زنگ زده ی ساعت اصرار کرد گفت شماره کارت بفرست من کادوتو برات بفرستم میترسم برم ی چیزی برات بخرم ب دردت نخوره پول از همه چیز بهتره

داییم ماشاالله وضع مالیش خیلی خوبه یعنی جوری نبود بگم ندارن گناه داره

اگه شماره کارت می‌فرستادم قطعا زیر دو تومنی نمیفرستاد 

ولی هرچی گفت هی گفتم ن ممنون 

آخه اصلا روم نمیشه شماره کارت بفرستم خیلی سختههه براااام حق دارم؟ 

آخرش گفت ای بابا بفرس دیگه گفتم ن ممنون دستتون درد نکنه

گفت حالا ی چیز برات بخرم بیارم اندازت نباشه باید درستش کنی اونوقت چی نمیشه گفتم ن مرسی چیزی نخر ممنون 🙄😢🤦🏻‍♀️

آخه یکی نیست بگه چرا اینقد تعارف میکنی مثلا تولدتههههه

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میفرستادم و زیرش مینوشتم زیر ۲ میل قبول نیس

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اشتباه از اون بوده میخوای کادو بدی بشر یه چیز ساخته به اسم کارت هدیه 

یعنی چی شماره کارت بده پول بدمت مگه برا گدا میخوای کمک کنی 

بعدم شما خیلی کم رو نیستی ادب و غرور تو حفظ کردی 

کم رو اون کسیه که  حتی تو خونه خودش تنها نمیگوزه میگه زشته

من واسه طلبم هم روم نمیشه شماره کارت بفرستم

وای دقیقاااا

شماره کارت فرستادن خیلی سخته برام خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بابا شماها چقد همتون حساسیددد🤣 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

باید خودشون کارت هدیه یا نقد میدادن بهتینی چی شماره حساب بدهمنم باشم نمیفرستم. حس خوبی ندارم

خوبه خیلیا درکم کردین 

حس منم همینجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر از تو من حرص خوردم😂😂😂😂

هعیییی😂😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40