2777
2789
عنوان

درد و دل کردن

146 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین من دختری هستم ۳۳ ساله ولی ظاهرم خیلی کمتر میزنه تو خانواده ای بزرگ شدم که صمیمیت بینمون کم رنگه من دختر بزرگ و بچه اول خونه هستم ولی هیچ احترامی برام قائل نیستن بابام بهم خرجی نمیده خودم کار میکنم خرج خودمو در میارم بابام آدم بددهن و دست به زن داره مامانمم همیشه پشتشه هم کار بیرون رو میکنم هم کار داخل و اگه یه روز خسته بودم کار نکردم بابام بهم فحش میده حرف میزنه میگه وظیفته ولی اگه آبجیم هر کاری کنه باز هواشو دارن اگه یه کاری کنم سری میره به مامان و بابام میگه تا بهم حرف بزنه هیچ محبتی از پدر و مادرم ندیدم دلم خیلی گرفته بخاطر همین رفتارا خیلی عصبی و پرخاشگر شدم زودی از کوره در میرم حتی با پارنترم بد حرف میزنم میگه تو با من چرا اینجوری حرف میزنی من نمیخوام عشقمو از دست بدم تو رو خدا بگید چیکار کنم پیش چه دکتری برم میخوام آروم بشم میخوام درمان بشم اگه راهکاری دارید بهم بگید ممنونم 😭🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن از کارات سردرنیارن

من کار بدی نمیکنم که سر در بیارن مثلا اگه تو خونه کار نکنم یا هر چیزی بهم حرف میزنن سرم داد میکشن مثلا من دختر اول خونه ام ولی هیچ احترامی برام قائل نیستن 😔

نمیتونی مستقل بشی خونه جدا بگیری؟

چون تو شهر کوچیکی هستیم نمی تونم چون اگه این کار رو کنم عشقم ولم میکنه هزارتا حرف پشتم در میاد مجبورم تحمل کنم تا متاهل بشم همین اینجا مثل جاهای دیگه نیست فرهنگشون پایینه😔

عشقت چرا نمیاد خواستگاری و ازدواج کنید؟

خب شرایط خوب نیست ولی خیلی پسر مهربون و با درکیه کارش پاره وقته میخواد بعد محرم و صفر بره یه جایی دیگه کارش ثابت بشه بعدش بیاد خواستگاری من دنبال پول و این جور چیزا نیستم چون خودم سختی کشیدم فقط دنبال آرامش و خوشبختیم

بهتره بگی بیاد بگیرتت از فضای خانواده دور بشی

من نمیخوام بخاطر مشکلات خانوادم ازدواج کنم وگرنه تا الان ازدواج کرده بودم اون از مشکلاتم خبر داره ولی میخوام کار ثابت پیدا کنه بعدش بریم سر زندگی مون