2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم پرپشت شدن مو

117 بازدید | 25 پست

من موهام خیلی پرپشت بود

بعد بعلت فقر آهن و عدم‌ رسیدگی خودم و... ریزش موی شدید داشتم

و خب الان لا به لای موهام حس میکنم خالیه و البته واقعانم شده خالی

الان دارم صبح ها قرص هیرویت میخورم عصر ها زینک و شب اهن

ریزش تا حدی کم شده

و از طرفی رزماری رو شروع کردم و هر شب اسپری میکنم

میخوام بدونم با این اوصاف و این سابقا موهام خیلی پر بوده احتمال برگشت هست؟؟؟

و من الان حدود یک ماهه دارو هارو دارم میخورم و دو سه هفتس رزماری رو شروع کردم چقدر دیگه نتیجه رو میبینم؟؟

و راهکاری میشناسید که زودتر جواب بده؟

من آب پیاز رو هم شنیدم اما میترسم امتحان کنم

خیلی ممنون میشم نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهات میتونه بهتر باشه....هیرویت و زینک خیلی جالب نیستن خبامپول بیوتین بپانتین حتما بزن یه دوره ی ...

احتمال برگشت هست با توجه به اینکه قبلا پر پشت بوده موهام؟؟

داروهامم خب هر روز دارم سه وعده و سه دارو متفاوت میخورم

ممکنه آهنم رو دفعه بعد سیدرال بگیرم

زینک پلاس رو هم تعریفشو شنیدم

زینک باید یا قبل غذا باشه یا بعدش ساعت مشخص داره الکی که نمیشه استفاده کرد تاثیر نداره 

بعدشم ۳ مدل مختلف داری استفادع میکنی اشتباه ، یک ماه یا یک دوره یکی از قرصارو بخور بعد برو برا بعدی تاثیر بیشتره 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

کارت اشتباه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

زینک باید یا قبل غذا باشه یا بعدش ساعت مشخص داره الکی که نمیشه استفاده کرد تاثیر نداره بعدشم ۳ مدل م ...

بعد غدا حدودا یکی دو ساعت بعد میخورم

لبنیات هم نمیخورم قبلش

پس یعنی فعلا یکیو حذف کنم؟؟

اگه زیاد نگذشته باشه از ریزش بله برمیگرده.رز ماری چطوری درست میکنی ؟

رزماری رو هم دو لیوان آب جوش میزارم بشه

بعد که قل زد یک قاشق رزماری گیاهشو میریزم توش

درشو میزارم با دم کنی و زیرش رو خیلی کم میکنم و بعد یک ربع زیرش رو خاموش میکنم

و حدود ۴۵ دقیقه دم کنی رو بر نمیدارم تا کاملا خواصش آزاد شه

بعد غدا حدودا یکی دو ساعت بعد میخورملبنیات هم نمیخورم قبلشپس یعنی فعلا یکیو حذف کنم؟؟

فقط یکیو ادامه بده یک دوره کامل بعد بعدی