2777
2789

سلام این تاپیک برای کنکوری های کرمانشاهی که سال کنکورشون رو به کابوس زندگیشون تبدیل نکنند گوش بدید من پیش خیلیاشون رفتم

توروخدا هر مشاوری میرین آموزشگاه ایران نرین مشاوراش افتضاححح مخصوصاً خانم طهماسبی 

گول آمار قبولیشونو نخور اونا از کلاس نهم درس خواندن برای بقیه که دولتی درس میخونند تفاوت قائل میشن و براشون مهم نیست یه کاغذ رنگی میده برنامه ریزی که فقط توش نوشته زیست شیمی فیزیک ریاضی پارت ۱ از ۶ اصلا شخصی سازی نمیکنه آزمون هم هفتگی میگیره پاسخنامه رو دو روز بعد می‌فرسته بعد تو میخوای تحلیل کنید برات اون روز برنامه هم نوشته خیلی بی مسئولیته 

فقط به فکر جیب خودشه 

بهشم گفتم بقیه پولمو بده اولش گفت باشه بعد دیگه خبری نشد کلا خودتون خودخوان ادامه بدید و با اعتماد به نفس درس بخونید نترسید اونی که مشاور داره تازه از شما هم عقب تره وارد فضای سمی مافیای کنکور نشید 

دبیراش هم مفت نمی ارزه تازه این همه پول میدی رفت و آمد کلاس آنلاین بگیری بهتره تازه خسته رفت و آمد نمیشی و تایمت برات سیو میشه 

ایناییکه که میگن من بدون این مشاور نمی‌تونستم پزشکی قبول شم گول اینا هم نخورین یه سهمی از پول میدن به اینا به خاطر اینکه دانش آموز جذب آموزشگاه کرده اینا همشان زد و بند دارن مخصوصاً آموزشگاه ایران مخصوصاً بچه های قبولیشون برین اینستاگرامشون رو نگاه کنید همش از بچه های قبولی استفاده میکنند 

تا دلتون به حال خودتون نسوزه هیچکس دلش به حال شما نمیسوزه از من گفتن بود نشه آخر سال بعد حجمی از درسای نخوانده داشته باشی به خاطر یه مشت مشاور بی مسئولیت

پیش این خانم ناصری و خانم کارخانه چی هم نرید 

اول روح و روانتون رو دستکاری میکنند بعد میگن درس بخون برای اینکه زیر نظرشون درس بخونید اول تخریبتون می‌کنه می‌خوان مثل یه ربات فقط هر چی گفت اطاعت کنید 

خودم یه جلسه با ناصری گرفتم با تراز 7800 معدل می‌گفت امسال میخوای چیکار کنی و چرا انقدر کمه ترازت از کجا معلوم امسال بهتون شانس ترمیم بدن 

فقط حالمو گرفت خلاصه که امسال بازم شانس ترمیم دادند و طبق نظر اون پیش نرفت هیچ روحیه ای بهتون نمی‌دن تازه قبول هم بشین تبدیل به یه دانشجو پزشکی با اختلال افسردگی و مشکلات روانی می‌شید می‌خوام بگم با تصوراتتون فرق می‌کنه همشون مشاور کنکور بودن رو به بیزینس و کسب و کار میبینند فقط به پولتون فکر میکنند 

من که از هیچ کدومشون نمیگذرم تمام این پول ها خرج دوا و درمانشون میشه

اصلا مشاور دلسوز پیدا نمیکنی تا خودت دلت به حال خودت نسوزه از دیگران انتظار داری 

همیشه با اعتماد به نفس باشید مشاور داشتن همش حرفه فضای سمی کنکوره و میگذره مثل فضای سمی انتخاب رشته که خیلیا اشتباه مسیرشون رو انتخاب کردن و الان پشیمون هستن و گول این فضا رو خوردن

این تاپیک فقط جهت آگاه سازی و شفاف کردن فضای سمی کنکور و مشاورای حضوری کرمانشاه هست تجربیات سال های پشت کنکوری خودمه مراقب خودتون و سلامتیتون باشید مهمه که میگن خودم یه سال افسردگی گرفتم سر این موضوع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی میگردم مشاور پیدا کنم خوب پیدا نمیکنم اصلا حس خوبی نمیگیرم ازشون از هرکی رشته خوب قبول میشه ...

یا خودت توی کانالا بگرد و راه و روش برنامه ریزی یاد بگیر یا بگرد یه دانشجو پزشکی یا هر رشته ای پیدا کن که البته خودمم زیاد گشتم و فقط با یه نفر اوکی بودم و واقعا کارشو دوست داشتم تا آخرین لحظه کنارم بود برای کنکور امسال

باور کن بعضی از این دانشجو ها باز مسئولیت پذیرتر از این مشاورای تازه به دوران رسیده هستن