پیش این خانم ناصری و خانم کارخانه چی هم نرید
اول روح و روانتون رو دستکاری میکنند بعد میگن درس بخون برای اینکه زیر نظرشون درس بخونید اول تخریبتون میکنه میخوان مثل یه ربات فقط هر چی گفت اطاعت کنید
خودم یه جلسه با ناصری گرفتم با تراز 7800 معدل میگفت امسال میخوای چیکار کنی و چرا انقدر کمه ترازت از کجا معلوم امسال بهتون شانس ترمیم بدن
فقط حالمو گرفت خلاصه که امسال بازم شانس ترمیم دادند و طبق نظر اون پیش نرفت هیچ روحیه ای بهتون نمیدن تازه قبول هم بشین تبدیل به یه دانشجو پزشکی با اختلال افسردگی و مشکلات روانی میشید میخوام بگم با تصوراتتون فرق میکنه همشون مشاور کنکور بودن رو به بیزینس و کسب و کار میبینند فقط به پولتون فکر میکنند
من که از هیچ کدومشون نمیگذرم تمام این پول ها خرج دوا و درمانشون میشه
اصلا مشاور دلسوز پیدا نمیکنی تا خودت دلت به حال خودت نسوزه از دیگران انتظار داری
همیشه با اعتماد به نفس باشید مشاور داشتن همش حرفه فضای سمی کنکوره و میگذره مثل فضای سمی انتخاب رشته که خیلیا اشتباه مسیرشون رو انتخاب کردن و الان پشیمون هستن و گول این فضا رو خوردن
این تاپیک فقط جهت آگاه سازی و شفاف کردن فضای سمی کنکور و مشاورای حضوری کرمانشاه هست تجربیات سال های پشت کنکوری خودمه مراقب خودتون و سلامتیتون باشید مهمه که میگن خودم یه سال افسردگی گرفتم سر این موضوع