2777
2789

اون موقع مد بوده 

همه اینطور بودن 

زیاد نخند که یه روز به خودت نخندن...

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این چالشا هم چن سال دیگه سم میشن؟🥲چرا من حس میکنم این حرکت که عینک دودی میزنن هم قراره سم شه

عینک‌ از ا ول هم‌سم بود یا اون تفنگ د‌ود ها 

ا خه چیه ۱ چیز کلفت می دن دست عروس د‌ود می زنه بیرون 

من همو ن سر قر ار داد به دی جی گفتم‌من از این ضایع بازی ها در نمیار م ها 

به نظر من عروسی روز عروس و داماده هرکاری دوست داشته باشن باید انجام بدن که یه وقت حسرتش به دل نمونه

آره خب ولی این بنده خدا خیلی بچه بود فکر کنم مقلا ۱۶ ۱۷ سالش اینا بود مطمئنا الان از حرکتش پشیمونه

قشنگ با هر پرشش موهای باز سرشونه ها میرفت هوا میومد پایین حرکت دستاش وای خدا منو ببخشه😂

😂😂

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

دهه هشتادیم و ۶ سالم بود رفتیم عروسی انقدر شنیون میکاپ عروس بد بود به مامانم گفتم توروخدا من عروس شدم موهام باز باشه ارایشمم نکنن😂

نمیدونم چجوری بزرگترا متوجه فاجعه نبودن

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

عینک‌ از ا ول هم‌سم بود یا اون تفنگ د‌ود ها ا خه چیه ۱ چیز کلفت می دن دست عروس د‌ود می زنه بیرون من ...

😂😂😂کار خوبی کردی

بنظرم برا عروسی ریسک نباید کرد 

فقط با ناز باشی همین

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

منم 10سال پیش عروسی کردم اون موقع ابرو شیطونی مد بود به آرایش غلیظ 

الان که عکسامو میبینم بنظر خودم چقدر خز بوده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه بیچاره فکر کنم هر وقت میبینه میخواد از حرص بمیره😂

به نظرم شما خیلی حساسی و بزرگش کردی

آخه منم ۱۵ سال پیش ازدواج کردم. چی بشه بخوام عکس عروسیم رو ببینم یا دربارش فکر کنم

با احمق ها بحث نمیکنم   
قشنگ با هر پرشش موهای باز سرشونه ها میرفت هوا میومد پایین حرکت دستاش وای خدا منو ببخشه😂

جمعه؟

مسخره کردن....

خواهر شوهر بازی در میاری؟

چیه اون تو رو سوزانده که الان با مسخره کردنش میخوای خودتو آروم کنی؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس