2777
2789
عنوان

جمعه ها کجا میرین

797 بازدید | 80 پست

خونه خودتونین یا خونه کسی میرین یا بیرون

از وقتی ب مادرشوهرم رو دادیم جمعه ها همش زنگ‌میزنه دعوت میکنه 

نمیدونه چیکار‌کنم بیخیال شه 

جمعه واسه ناهار یا شام دعوت میکنه

اگه نریم ول کنمون نیست شنبه دعوت میکنه اگه نریمم تاااا اخر هفته دعوتمون میکنه

خیلی کنس چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم خونه مامانم قدیما قرار بود پنح شنبه ها هم خونه مادر شوهر باشبم ک دو بار رفتیم وحشت کرد بنده خدا دیگ راه نداد 

من دوست داشتم دعوت میکرد چرا دوست نداری بری 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هیجا نمی‌ریم 

اگه بریم پنجشنبه ها 

جمعه استراحتیم🦦

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

میرم خونه مامانم قدیما قرار بود پنح شنبه ها هم خونه مادر شوهر باشبم ک دو بار رفتیم وحشت کرد بنده خدا ...

چون خواهرشوهرمم میاد و دوتا بچه هاش همش سر و صدا و دعوا میکنن

اونسری جمعه هم ک‌رفتیم بیرون بودیم کلی وسیله بارمون کردن خسته شدیم 

کلا اعصابمون خورد میشه جمعه ها

همسرمم گفت دیگ جمعه ها نمیریم با اونا

بعد مادرشوهرم ول کنمون نیست