2777
2789

اره عزیزم تهران چرا بری اول برو پیش متخصص پوست اون تشخیص میده چیه من کل بدنم کهیر زده بودرفتم بیمارستان29بهمن دکتر حمیده بهروز گفت حساسیت فصلیه2ماه طول میکشه دارو هم داد خوب شدم😊😊😊

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساکن شمالم عید میام تبریز خواستم بدونم اگه کلینیک الرژی هست زودتر بیام

عید نمیدونم متخصصا باشن یا نه ولی تبریز دکتراش واقعا عالی ان حتما بیا😊😊😊😊

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
میخوام آزمایش کامل آلرژی بدم . دکتر بدون آزمایش تشخیص نمیده

برا من که بدون ازمایش تشخیص داد ولی نمیدونم بستگی به نوع کهیر داره

برا من که بدون ازمایش تشخیص داد ولی نمیدونم بستگی به نوع کهیر داره

اخه دکتر رفتم البته همینجا . زیادم دکتررفتم . یه سری ازمایش دادم ولی کامل نبود

خدایا راضیم به رضات

سلام دوستان لطفا کمکم کنید نزدیک هشت ماه کهیر میزنم تمام ازمایشهامم سالم بودن فقط ی میکزوب خفیف توی معدم بود که رفتم تهرانم پیش دکتر گفت این داروها رو بخوری خوب میشی ولی انگار نه انگار حدود ده سال چند بارهم دچارش شدم ولی نهایتا ۶ماه طول کشید این دفعه خیلی اذیتم میکنه دارویی که بهم دادن تلفست بود کمی بهتر شد ولی مجددا ی هفته میشه دوباره شروع شده شاغلم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم از همه بدتر قراره ب این زودیا ازدواج کنم ولی اصلا در مورد این بیماری بهشون چیزی نگفتم تو رو خدا کمکم کنید. 

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"