2777
2789
عنوان

موش تو خونمون بود😫😫😫

121 بازدید | 8 پست

دیشب راجبش  تاپیک زدم گربه مون بی تابی میکرد تو خونه بدو بدو میکرد بیدارمون کرد تا صبح ساعتای ۹ زنگ زدم کلینیک شبانه روزی گفتم بیارمش شاید مریضه بعد نیم ساعت پیش رفت اقا موشه رو اورد برامون به مام تعارف میکنه که برای شماست برش دارین 😂😂😂😂😫😫😫😫شوهرم برد بیرون هدیه رو دیگه ما لیاقتشو نداشتیم🥹😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخییی😂😂🥺

اصلا نمیدونم از کجا اومده موش 😂🧐اقای دست و دلباز برامون گرفتنش 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

افرین بهش

بچه ام نقص جسمی داره شوهرم الان میگفت طفلک از دیشب ساعت یک داره تا الان تلاش میکنن برای شکار 🥹😂بمیرم واقعا 

بچه ام نقص جسمی داره شوهرم الان میگفت طفلک از دیشب ساعت یک داره تا الان تلاش میکنن برای شکار 🥹😂بمی ...

🥹الهی عزیزم💖اون یه قهرمان

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

میپختی با هم میخوردین 😂😂😂😂

شوهرمم میگفت زحمت کشیده اورده دیگه دست رد به سینه بچه نزنیم 🥹😂