2777
2789

سلام دوستان عزیزم😍😄😁🤭🫶🏻💖🫶🏻🌼 

درمورد یه موضوعی میخواستم باهاتون صحبت کنم 

من برادرم با یک دختر خانومی چند سالی آشنا شده و واقعا قصدش باهاش ازدواج و حالا دیگه می خواد بره خواستگاریش

برادرم وکیل اون خانوم هم وکیل ،  برادرم ارشدش مازندران گرفت با  اون دختر خانوم  هم همون جا اشنا شده دختر خیلی قشنگ نچرال و با شخصیت  و خوبی و حالا اینجاش جالب من کلا آدم خیلی مهربونیم با همه مهربونم به همه عشق میدم ولی نمیدونم چرا از وقتی شنیدم برادرم داره ازدواج میکنه اول از همه خیلی خیلی خوشحال شدم واقعا ولی اون ته ته وجودم یه حس حسادتی به اون دختر خانوم دارم که داره برادرم ازم میگره نمیدونم چرا من برادرم روزی حدقل یکبار باهم تلفنی صحبت میکنیم بعد من دور از خانواده هستم نمیتونم تو خواستگاری برادرم باشم اگه بخوان منتظر برگشتن من باشن باید یکسال صبر کنن 🤦🏻‍♀️ ولی واقعا حس بدی دارم که تو خواستگاری داداش کوچیکم نیستم حس غریبانه ای اینم از مشکلات مهاجرت که نه تو شادی ها هستی نه تو غم ها 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروس سعادتمندی.خواهرشوهرش بسیار دورهشوخی کردم خواهر شوهری من نزدیک و خیلی بدن

خخخ اره خوشبحالش نهایت یکبار در سال خواهر شوهرش میبنه

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

به نظر من حست طبیعیه ولی وقتی خوشبختی شو ببینی حس حسادتت از بین می‌ره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔