قیمتش نزدیک ۴ تومن میشه ، به درد میخوره بگم بیاره ؟
دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابااا بیخیال اول این که بچه تا کوچیکه به درد میخوره بعد این که قرار نیست دائمن داخل ماشین زندگی ...
بچه کوچیک که نداریم برا خودم و داداشم 😂
دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل
قشنگه ها ولی کسایی که عقب میشینند انقدر لگد مالش می کنن که کثافت خالص میشه
منم حس میکنم فضا رو تنگ میکنه
پس بگردم ی چیز دیگه پیدا کنم بیاره
منم حس میکنم فضا رو تنگ میکنه پس بگردم ی چیز دیگه پیدا کنم بیاره
من یه معمولیش رو گرفتم انداختم رو صندلی ولی بچه هام که بزرگ هم هستند عقب که میشینند موقع سوار شدن کفششون به اینها مالیده میه اصلا دیگه دلت نمیاد توش چیزی بگذاری مگر اینکه جیبهاش بالا با باشه کفش نخوره بهش
قد ۱۶۷ وزن الان ۸۸ وزن هدفم ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰ این دفعه به هدفم می رسم