من بچم آخرای شهریور دنیا میاد که بعدش میریم تو پاییز، هوای شهرم اینجوریه که دیر خنک میشه ولی خب غیر قابل پیش بینی هس دیگه، یهو دیدی باد و بارون شد، الان موندم برای بچه پتو دورپیچ گرم و خزدار زمستونی بگیرم یا پتو نازک تابستونی یااینکه الان خیلی لباس و سرهمی خوشگل (شرتی و بدون آستین) میبینم دلم میخاد بگیرم، نمیدونم بگیرم یا آستین دار با شلوار بگیرم، واقعا نمیدونم هوا چجوره اون موقع
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.