2777
2789
عنوان

بمونم خونه پدرشوهرم یا برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 38 پست
همون پولی ک میخای کرایه بدی رو سرویس بگیربرای بچت

آخه بعدا نوزادو با سرویس بفرستم؟؟؟اونطور باید کل حقوقمو باید بدم سرویس دربستی.تازه ساعت مدارس هیچکس سرویس دربست قبول نمیکنا مگه با هزینه ی بالا.اعتمادم نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو از من بشنو که همسایه خونه پدرم هستم نرو اصلا وبه هیچ عنوان ادم نزدیک تکراری و بی ارزش میشه فردا پس فردا با شوهرت روشون با هم باز میشه حرمت ها کم رنگ و شکسته میشن عزیزم دوری و دوستی ادم دور شیرین تر هست تا نزدیک که هر روز کنار دستت هست اشتباه منو تکرار نکن

اخلاف سنی با بچه بزرگم داره زیاد میشه باید بیارم

کی گفته حتما باید دوتا بیاری؟ همون یه دونه رو درست بزرگ کنی دمت هم گرم . شما که خونه هم از خودت نداری بچه ی دوم و نیار کلا

کی گفته حتما باید دوتا بیاری؟ همون یه دونه رو درست بزرگ کنی دمت هم گرم . شما که خونه هم از خودت ندار ...

خودم بچه دوم دوست دارم.

ببین خب یه بحث پول پیش و کرایه است یه بحثم مشکلات مستاجریه که تا وقتی پدرمادرا دادن حمایت میکنن عقلانی نیست بریم مستاجری‌

نظرم این بود خودم یه مبلغی کرایه یدم بهشون

نه اصلا،ب محض اینکه بری اینجا احترام از بین میره.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

در کل هیچکس منو درک نمیکنه.من تو این رفت و آمدا فرسوده شدم با اینکه ماشین دارم

من راه دور زیاد بودم

واقعا سخته

یه اتفاقاتی هم برامون افتاد الان میگم کاش حداقل به یکی از خانواده ها نزدیک بودیم 

نه اصلا تمام حرمت ها احترام ها همه چی از بین میره روی همسرت و خانواده ات تو هم باز میشه اختلاف سر جزئی ترین چیزها یا میریزه تو دلش یا بروز میده حفظ حریم و حرمت در حفظ فاصله است