2777
2789
عنوان

جهزیه میخرم مادرشوهرم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 99 پست
واسه مام معمولا همینطوره .نهایت ۵۰ نفر از سمت عروس میان .

ما اخه اینجوری نیستیم هرکی هر اندازه که مهمون داره دعوت میکنه نصف دختر نصف پسر.خانوادم خیلی ناراحت میشن با این شرایط

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رابطه م کامل نیس یعنی با وجود این رفتاراشون اصلا دوسندارم رابطم کامل باشه.همش ترس دارم چون همه چی ...

اگر رابطه جنسی کامل نداری ولش کن اگر تا الان کار کرده بودی پولاتو جمع کرده ی بودی کار روباری برای خودت  راه اندازی کرده بودی ولی باز تلاشمو بکن الان انشالله به نتیجه برسی

ما اخه اینجوری نیستیم هرکی هر اندازه که مهمون داره دعوت میکنه نصف دختر نصف پسر.خانوادم خیلی ناراحت م ...

سمت ما هر کی خرج مهمون خودشو میده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم بگوپدرومادرت چون بزرگترن باپدرومادرشوهرت صحبت کنن وتاریخ عروسی روتعیین کنن اینجوری بهتره.

اصلا خوب نیست که خانواده دختر بحث عروسی رو مطرح کنن.

همسر اسی سربازیش ک تموم شد اگه اقدام‌نکرد بین خودشون صحبت میکنن اگ بازم اوکی نشد بزرگترا رو در جریان بزارن .

اگرم ک بیشتر طولش بدن قصدشون یچیز دیگست 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اگر رابطه جنسی کامل نداری ولش کن اگر تا الان کار کرده بودی پولاتو جمع کرده ی بودی کار روباری برای خو ...

کار کرده دیگه شوهر پیدا کرده مگه کم کاریه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب دوستی ک بخواست خودت بوده ب خانواده شوهر چ ربطی دارهدیگه عمرو گذاشتمو اینا ،نمیذاشتی گل پای ادم نا ...

دوستی من شبیه دوستی های الان نبود که با طرف برم خونه باغ و ....والا پسرشون همش دنبالم بود نمیذاشت برام خاستگار بیاد توی دانشگاه همش گل میاورد جلو همه ابروم رفته بود جوری ک بردمش حراست دانشگاه عزیزم دوستی من با یه دختر دهه پنجاه فرقی نداشته.شما نگران دوستی من نباش

اگر رابطه جنسی کامل نداری ولش کن اگر تا الان کار کرده بودی پولاتو جمع کرده ی بودی کار روباری برای خو ...

من خودم مهندس ناظر ساختمونم ارشد دارم و دستم تو جیب خودمه

ما اخه اینجوری نیستیم هرکی هر اندازه که مهمون داره دعوت میکنه نصف دختر نصف پسر.خانوادم خیلی ناراحت م ...

اها اگه وونجوریه ک هیچ .

سمت ما اینطوریه که خانوادهدختر دو سه روز قبل عروسی تالار میگیرن .هرچقدر مهمون خاستن دعوت میکنن مثل یه عروسی رسمی منتهی عروس لباس عروس رنگی میپوشه

داماد فقط هزینه لباس و ارایشگاهو میده  (حنابندون).

اینجا نزدیک ۱۰.۱۵ تا کارت خالی دعوت میدیم به خانواده پسر که واسه حنا اوردن چند نفرو از سمت خودشون دعوت کنن .

بعد پسر هم روز عروسی همینکارو میکنه کارت خالی میده خودمون به دلخواه یه ۳۰ .۴۰ نفری دعوت میکنیم .تمام هزینه ها با داماده

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اها اگه وونجوریه ک هیچ .سمت ما اینطوریه که خانوادهدختر دو سه روز قبل عروسی تالار میگیرن .هرچقدر مهمو ...

مراسم عقد نگرفتن برای من که شوهرم خرج نکنه زیاد.فقط یه حلقه خرید برام رفتیم محضر چندتا عکس گرفتیم.گفتن عروسی و عقد باهم باشه جشنش.خب من مهمونامو کی باید دعوت کنم اخه.عروسی جدا بگیرم؟چه ازدواجیه

مراسم عقد نگرفتن برای من که شوهرم خرج نکنه زیاد.فقط یه حلقه خرید برام رفتیم محضر چندتا عکس گرفتیم.گف ...

ترکن خانواده همسرت درسته؟

والا ما عروسمون جهاز کم کم میخرید میبرد خونه داداشمو خودش میذاشت  

وقتایی که نبود یکبارم نرفتیم نگاه کنیم 

نزدیک عروسی اومدن چیدن  گفتن بیاین نگاه کنین ببینین خوبه ؟ گفتیم مگه قرض داشتیم ببینیم خوبه یابد  فقط رفتیم گفتیم مبارکه