2777
2789

سلام دوستان سوالی هست مدتی ذهنم رو درگیر کرده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه همم اگه جز من برای کسی سوالی بود با نظراتتون رفع بشه❤️

من همسرم نظامی هستش و بیمه ی نیروی مسلح و همچنین تکمیلی هم دارم بیمارستان بقایی رو معرفی کردن 

( بین دکتر لیلا حاجی مرادی و مریم خسروانی موندم که کار کدومشون بهتره )

شکم اول هستم و خودم دوست دارم طبیعی زایمان کنم از طرفی هم وحشت دارم

برای سزارین هم چون ممنوعه معمولا هزینه های خیلی بالایی میگیرن که نه فاکتوری میدن نه چیزی...

میخواستم بپرسم کسی اینجا هست که تجربه سزارین تو این بیمارستان رو داشته باشه و بدونه هزینه اش تقریبا چقدره؟؟

و اینکه آیا رسیدگیشون خوبه؟؟؟؟

دکتر که هزینه جدا میگیره اما بیمارستان برای شما هزینه ای نداره چون بقایی برای سپاه و نیروی انتظامی رایگانه فکر کنم

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

بخش زایمان بقایی خیلی تمیز و لوکس هست 

خیلی هم رسیدگی خوبی دارن 

من زن عموم یگ ماه پیش اونجا طبیعی زایید بیمه هم تامین اجتماعی بودمثله شما بیمه کامل نداشت شد یک میلیون.

سزارین فکر کنم ۱۳ تومن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر هم فرق خاصی نمیکنه عزیزم بخصوص برا سزارین که شما بی هوشی و رسیدگی هم به عهده پرستاره 

اگر میخوای طبیعی بیاری با بی خسی اپیدورال بیار میگن اصلا حس نمیکنی آمپول میزنن تو کمرت مثه سزارین 

معایبش اینه تا ۲۴ ساعت احساس بی حسی رو داری 

مزایا هم اینکه چون یجورایی از کمر به پایین مثل فلج بودنه اصلا درد حس نمیکنی گلم 

البته قبلش پرس و جو کنبد که آیا پزشک زنان اجازه این آمپول رو میده 

بنظرم اگه تزریق آمپول رو اجازه دادن طبیعی بیار راحته راحت 

یک روز اول که بی حس هستی هم استراحت میکنی راحت میخوابی بعدشم یه همراه کاربلد با خودت ببر  

طبیعی خیلی خوبه سریعا سرپا میشی بعد زایمان دردی نداری و اینکه مثله سزارین شکم رو زشت نمیکنه راحت بعد زایمان گن ببند شکم میره تو جا بخیه هم نمی مونه

بنظرم اگه تزریق آمپول رو اجازه دادن طبیعی بیار راحته راحت یک روز اول که بی حس هستی هم استراحت میکنی ...

ممنونم از راهنماییت قشنگم .. البته من بیمه ام کامله هم پایه دارم هم تکمیلی فقط اینکه گفتی سزارین تو بیمارستان بقایی ۱۳ تومنه مطمئنی؟