2777
2789

اون بچه رفاه میخواد اسایش میخواد پول میخواد اسباب بازیه خوب میخواد . تا زندگیتون زیره خط فقره بچه نیارید . اون بچه حقشه زندگی  داشته باشه .

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

چرا انقدر سخت گیرید؟ درسته یک سری درآمد و شرایط اولیه باید باشه اما نیازی نیست انقدر سخت گرفته بشه. چه اشکالی داره بچه ای که به دنیا میاد تا چندین سال از زندگیش اتاق تکی نداشته باشه یا تخت و اسباب بازی های آنچنانی نداشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقدر سخت گیرید؟ درسته یک سری درآمد و شرایط اولیه باید باشه اما نیازی نیست انقدر سخت گرفته بشه. ...

مردم همینکارو میکنن دیگه بعدا وضعشون بهتر نمیشه که هیچ بدترم میشه . اول باید زندگی ساخت بعد بچه 

چرا انقدر سخت گیرید؟ درسته یک سری درآمد و شرایط اولیه باید باشه اما نیازی نیست انقدر سخت گرفته بشه. ...

اگه فقط چند سال اوله خب اول واسش تهیه کنن بعد بیارن مشکل اینه فقط چند سال اول نیست و بحث یک عمر زندگیه نباید سهل انگار بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مردم همینکارو میکنن دیگه بعدا وضعشون بهتر نمیشه که هیچ بدترم میشه . اول باید زندگی ساخت بعد بچه

اگر کسی نانی برای خوردن نداره اون وضع فرق می‌کنه تا کسی که در حد متوسط و یا شاید رو به پایینه طبق معیار جامعه

به کودکی که تا لب باز کرده چیزی که می‌خواسته فراهم شده چطور می‌شه فهموند صبر و بردباری رو؟

البته یک نکته ای هم هست، بچه باید بچگی کنه و منظور من عذاب دیدن کودک به دلیل فقر مالی نیست

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه شما میشه بچه ای که درآینده باید کونش پاره بشه تازندگی معمولی واسه خودش بسازه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه فقط چند سال اوله خب اول واسش تهیه کنن بعد بیارن مشکل اینه فقط چند سال اول نیست و بحث یک عمر زندگ ...

مادر پدر از کجا باید بدونن کودکی که به دنیا میاد در آینده سطح توقع اش چقدره؟ همه به نیاز های زندگی واقف هستند و یک سری چیزها واقعاً خارج از دایره ی نیازه 

اگر کسی نانی برای خوردن نداره اون وضع فرق می‌کنه تا کسی که در حد متوسط و یا شاید رو به پایینه طبق مع ...

اون بچه حقشه اینده اش تضمین باشه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بچه شما میشه بچه ای که درآینده باید کونش پاره بشه تازندگی معمولی واسه خودش بساز ...

بعدم اگه اعتراضی کرد به زور بهش میخوان تحمیل کنن زندگیت خوبه و ناشکری مثل پدر و مادرای قدیمی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بچه شما میشه بچه ای که درآینده باید کونش پاره بشه تازندگی معمولی واسه خودش بساز ...

درک نمی‌کنم جدی...

انقدر مهمه مال و اموال؟ 

کودکی که اسباب بازی های لوکس نداره نمی‌تونه بچگی کنه؟ یا نوجوانی که هفت مدل لباس و کفش نداره نمی‌تونه خودشو رشد بده‌؟