2777
2789
عنوان

ازدواج چه سودی داره❓

158 بازدید | 10 پست

این همه هر روز تاپیک زن دلخور تو این سایت ساخته میشه. واقعاً ما زن ها خودمون رو مسخره کردیم و داریم وقتمون رو هدر میدیم با ازدواج و دلبری از مردا.

مردا یا بی توجه، یا سر تو گوشی، خسیس، بی محبت، خشن، خبانتکار...

درک نمیکنم که چی؟! خیلی بیخود و پوچه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

ازدواج ذاتش بد نیست...تو جامعه ی ما اکثر اوقات بده...و سیستم ازدواج مشکل داره.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جای خوب به جاها بد

دقیقاً.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اینجا خیلیا همنشین بد رو به تنهایی ترجیح میدن و معتقدن آدمی که تا آخر عمرش تنها باشه خیلی بدبخته 

از طرفی خیلیا هم تو خونه پدری وضع درستی ندارن میرن سوار میکنن که یکم به یه سری چیزا برسن

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

الان یکی میاد میگه نه من خیلیم راضیم و شوهر خوب باعث رشد میشه،خدایی تو خونواده های ایرانی مرد خوب شاید یک درصد باشه اونم به تو رسیده واسه ما بدبختا که شانس نداریم ازدواج به چیمونه خودمون کم بدبختی داریم

چون هیچکس نمیاد از خوبی های مردا از کارایی ک‌طول روز برامون انجام میدن بگه ی نفرم بگه همه جبهه میگیر ...

شما بگو اصلا کارای خوب نمیگن خانما،مردی که میره خیانت میکنه کار خوبشو میتونه فرو کنه یه جای دیگش