2777
2789
عنوان

بنظرتون دیگه تحویلش نگیرم

98 بازدید | 18 پست

قضیه اینه‌ وقتی رفتم دانشگاه ترم ۲ که شروع شد با یک دختری‌ دوست شدم‌ .همه کلاسامون‌ خیلی اتفاقی و بدون برنامه قبلی مثل هم بود و خب با هم میرفتیم‌ دانشگاه و با هم برمیگشتیم‌ کم کم صمیمی شدیم و منم خیلی بهش اعتماد داشتم و اگه اتفاقی میوفتاد خب بهش میگفتم . روزایی هم که کلاس نداشتیم و خونه بودیم دائم با هم مجازی در ارتباط بودیم . ترم ۳ هم با هم کلاس برداشتیم و ترم ۴ هم همینطور . همیشه توی دانشگاه پشت هم بودیم و من فکر میکردم هیچی نمیتونه ما رو از هم جدا کنه . از نظر درسی خب من یکم قوی تر هستم و بهش کمک میکردم همه جوره . اونم اخلاقش یکم تند بود و اگه کسی توی دانشگاه اذیتمون‌ میکرد جوابشو میداد و کلا با هم اوکی بودیم 

تا اینکه این ترم یعنی ترم ۴ خیلی یکهویی از من فاصله گرفت 

از اخرای فروردین و اوایل اردیبهشت خیلی یکهویی ارتباطش رو با من کم کرد 

میگفت صبح نمیرسم فلان ساعت بیام که با هم بریم دانشگاه تو برو منم خودمو میرسونم 

و با دوتا از بچه های دیگه که من زیاد ازشون خوشم نمیاد صمیمی شده بود و سرکلاسم کنار اونا می‌نشست ‌ منم زیاد توجه نمیکردم میگفتم خب حتما نباید همش با من باشع که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه من کم کم شک کردم که این با یکی در ارتباطه‌ ولی بع روی خودم نمیاوردم 

تا اینکه‌ یک روز خیلی ساده جلومو گرفت و گفت دارم با یک پسری آشنا میشن البته از بچه های دانشگاه نیست 

منم گفتم خب گفت دیگه همین 

و رفت 

من بع شدت بهم ریخته بودم که این چرا به من هیچی نگفته درصوررتی که من همه چیو بهش میگفتم حتی وقتی وارد رابطه شدم و همه چییی 

نگو با پسرخاله پارتنر یکی از بچه ها آشنا شده و دیگه با هم اوکی شدن 

دلیل صمیمیتش با همون دوتا از بچه ها هم که من ازشون‌ خوشم نیومده همین بوده که خب اونا باعث آشنایی بودن

ما دوستیمون رو تموم کردیم و من حتی پیوی رو پاک کردم 

چون میومد میگفت دلیل اینکه با تو ارتباطم رو کمرنگ کردم اینه‌ چون تو با فلان شخص که من ازش خوشم نمیاد ارتباط داری منم ارتباطم رو کمرنگ کردم که تو با اون باشی 

در واقع همه چیو انداخت گردن من 

درصورتی که نمی‌خواسته بگه وارد رابطه شده 

خلاصه با پسره یک ماه بعد ازدواج کردن و منم عقدش حرم دعوت کرد و منم رفتم و یکجورایی کدورت ها رو مثلاااا گذاشتیم کنار 

ولی دیگه هم پیام نمیدیم نه من نه اون 

حالا بنظرتون دانشگاه باز بشه و امتحان ها شروع بشه تحویلش بگیرم یا کلا محلش ندم

چرا تعطیل شد؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلام عزیزم من داشتم درباره دانشگاه شاندیز مشهد تو نی نی سایت می‌گشتم ی تاپیکی دیدم گفتی علوم تربیتی اونجا قبول شدی میشه بگی شهریه این دانشگاه چقدره ؟ 

ممنون میشم خیلی برام مهمه نمی‌دونم بزنمش یا نه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم