2777
2789
عنوان

ترمیم بینی برای سربالایی و قوس ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 134 پست
چسب فقط ورمو کم میکنه

ببین الان چسب زدم خیلی جمع و جور و سربالا شده و حتی چسب رو برمیدارم برا چند دقیقه همون مدلیه یعنی از ورمه که اینجور میشه یا نه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ممکنه

حتی با ماساژ هم خوش فرم میشه نمیدونم این دماغ دیوونم گرد یبار به دکترم گعتم با ماساژ خوش فرم میشه گفت ربطی نداره گوشت رو چند لحظه بگیری اونم تغیر فرم میده

دیگه انقد اذیت نکن خودتو دماغت خوبه

مرسی عزیزم شما و دوستان گفتین خوبه دستکاری نکن منم فکرشو از سرم بیرون میکنم ببخش که زیادی سوال کردم یه چیز دیگه بنظرت ماساژ  بدم و چسب شب باعث ورم نمیشه؟

دکترم هعی میگفت گوشتیه ..

عزیزم منمدیه قوز برگشته دکتر گفت بیا سوهان کشی کنم برات دو دلم برم یانه میترسم درد داشتع باشه و همین یه مقدارم که سر بالا هست از بین بره 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
عزیزم منمدیه قوز برگشته دکتر گفت بیا سوهان کشی کنم برات دو دلم برم یانه میترسم درد داشتع باشه و همین ...

گلی سوهان بکشی که  سربالایی رو بیشتر میکنه اگه دکترت قبول میکنه و میگه با سوهان رفع میشه برو البته اگه یکم جرات داری برو چون یکم درد داره و....

قرص اناهیل بعد ۱۴ ماه تاثیر داره؟ امروز یکی از فامیلا گفت شابا چسب بزن و ماساژ هم بده من قبلا امتحان ...

آناهیل اصلا قرصی نیست که زیاد بخوری

اونم بعد از ۱۴ ماه مگه چقدر اثر داره؟ روی کبودی و التهاب جدید اثر داره.

فکر نکنم توی این تایم حتی یک درصد پزشک‌ها اینو تجویز کنن

اصلا سرخود نخور

واسه چسب، چسبی که شب میزنی و صبح میکنی، خیلی محکمه روی بینی و زمان کنده شدن خودبه خود چسب نیست، با فشار از بینی جدا میشه و باعث میشه پوست بینی از بافت زیرش جدا بشه هربار که چسب رو میکنی، این خودش ممکنه باعث ورم و التهاب بشه

هر کاری رو بقیه میگن انجام نده

با خود پزشکت مشورت کن

توی اینستا خانم بینی و آقای بینی رو سرچ کن و پست و هایلاتهاشون رو ببین

آناهیل اصلا قرصی نیست که زیاد بخوریاونم بعد از ۱۴ ماه مگه چقدر اثر داره؟ روی کبودی و التهاب جدید اثر ...

مرسی عزیزم که خیلی خوب توضیح دادی چشم حتما پیج اینستا رو دنبال میکنم بازم ممنونم بابت راهنماییت 😘❤️❤️

گلی سوهان بکشی که سربالایی رو بیشتر میکنه اگه دکترت قبول میکنه و میگه با سوهان رفع میشه برو البته ا ...

چاره ای ندارم یه قوز دراورده البته خیلی خیلی ترسوام ولی دیگه پیشو به تنم مالیدم که برم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
چاره ای ندارم یه قوز دراورده البته خیلی خیلی ترسوام ولی دیگه پیشو به تنم مالیدم که برم

نه منطورم این بود که گفتی سربالاس نکنه سوهان بکشم کم بشه گفتم که نترسی اتفاقا سوهان بکشی خوشگلتر میشه 

منم یبار قوز داره. یبار نداره انگار خوب تراش نزده

حسم بهم میگه قشنگی پس چرا خودتو بندازی تو جراحی و اذیت

حست یه جورایی درسته🤭 اره دیگه دست بهش نمیزنم عزیزم یه بینی طبیعی در اومده از بینی قبلیم خیلی بهتره