من نی نیم پنجاه روزشه ب طور مثال همین امروزو میگم از ظهر ی سر خواب بوده شیر خورده خابیده چون گیج خاب بوده حتی عاروقم نمیزد من فقط دو ساعتی ب زور بیدارش میکردم شیر میدادم تا ساعت ۱۰ ۱۱ شب همین روال بود هیچ مشکلیم نداشت از۱۲دخترم هی ب خودش میپیچه و گریه میکنه برام جالبه تا روز بود هیچ مشکلی نداشت همینکه موقع خاب من رسید و شب شد نفخ و دلپیچه اومد سراغش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بعضی شبا خوبم انرژی دارم ولی بعضی شبا اینقدر گیجم که خیلی عذاب میکشم تا صبح
من غصم میگرفت قشنگ بچه اولمم بود اوج کرونا بود دکتر نبود مام بیتجربه ،ولی میگذره یادمه براش اهنگ میزاشتیم تو گهواره تکونش میدادیم صداهای سفید دانلود میکردیم با ماشین دور دور میکردیم کلی داروی ضد نفخ 🤣🤣انشاا..نی نیتون ب خوشی سلامت بزرگ میشه شمام ب این روزاتوندمیخندین باهم
من از شیرمه سنگینه بچه اولمم اینطور بود از شیرگرفتم درست شد بله شربت انجیر دکتر داد میدم بهش تو غذاشم روغن زیتون میریزم باید خیلی حواسم باشه که توی روز شکمش کار کنه وگرنه شب بیچاره ام