2777
2789
عنوان

خانوما نفخ چطور میفهمه شبه یا روزه

232 بازدید | 14 پست

من نی نیم پنجاه روزشه ب طور مثال همین امروزو میگم از ظهر ی سر خواب بوده شیر خورده خابیده چون گیج خاب بوده حتی عاروقم نمیزد من فقط دو ساعتی ب زور بیدارش میکردم شیر میدادم تا ساعت ۱۰ ۱۱ شب همین روال بود هیچ مشکلیم نداشت از۱۲دخترم هی ب خودش میپیچه و گریه میکنه برام جالبه تا روز بود هیچ مشکلی نداشت همینکه موقع خاب من رسید و شب شد نفخ و دلپیچه اومد سراغش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد گیسوم افتادم دقیقا غروب ک میشد این بجه شروع میکرد گریه تا خود صبح چقد عذاب کشیدیم تا ۴ماهش ت ...

من بعضی شبا خوبم انرژی دارم ولی بعضی شبا اینقدر گیجم که خیلی عذاب میکشم تا صبح

گریپ میچر بده نفخش میخوابه

یه ورزشی هست پاهاشو جمع میکنی فشار میدی تو شکمش ( البته اروم) همه بادش خالی میسه تو نت سرچ کن فیلمسو ببین

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
من بعضی شبا خوبم انرژی دارم ولی بعضی شبا اینقدر گیجم که خیلی عذاب میکشم تا صبح

من غصم میگرفت قشنگ بچه اولمم بود اوج کرونا بود دکتر نبود مام بیتجربه ،ولی میگذره یادمه براش اهنگ میزاشتیم تو گهواره تکونش میدادیم صداهای سفید دانلود میکردیم با ماشین دور دور میکردیم کلی داروی ضد نفخ 🤣🤣انشاا..نی نیتون ب خوشی سلامت بزرگ میشه شمام ب این روزاتوندمیخندین باهم

بخوابونش ب پشت. پاهاشو بگیر حالت دوچرخه زدن حرکت بده بعد که یکم گذشت ی کوچولو بکش سمت خودت نفخش برطرف بشه‌. تو ی فیلم دیدم امیدوارم جواب بده

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

پسر منم همینه ۱۸ ماهشه یبوست داره روزا خوبه شب اذیت میشه

گلم پسر منم همینطور بود بهش شربت انجیر میدادم شمام بپرس اگه براش ضرر نداره متناسب باسنشه بهش بده خاکشیر خوبه غذاهاشو با کره چرب کن و اینکه پسر من خودش پی پیشو نگه نداشت کاملا ارادی نکنه کوچولوی شمام همینطوره

گلم پسر منم همینطور بود بهش شربت انجیر میدادم شمام بپرس اگه براش ضرر نداره متناسب باسنشه بهش بده خاک ...

من از شیرمه سنگینه بچه اولمم اینطور بود از شیرگرفتم درست شد بله شربت انجیر دکتر داد میدم بهش تو غذاشم روغن زیتون میریزم باید خیلی حواسم باشه که توی روز شکمش کار کنه وگرنه شب بیچاره ام 

من از شیرمه سنگینه بچه اولمم اینطور بود از شیرگرفتم درست شد بله شربت انجیر دکتر داد میدم بهش تو غذاش ...

الهی میفهمم چی میگی خودمم کشیدم انشاا..از شیر میگیریش خوب میشه مامانا همیشه یه دغدغه دارن تو هر سن و دوره ای ک بچه هس انشاا..ب خوشی بزرگ شه کوچولوتون