2777
2789
عنوان

چرا انقد حس بدی به مامانم دارم

577 بازدید | 16 پست

بدی زیاد بهم کرده خوبی هم کرده.ولی چون همیشه پشت سرهم یه ناراحتیایی برام درست میکنه هی بدی هاش یادم میاد.هر بار که نگاش میکنم میبینم چقد ازش بدم میاد.البته وقتی حالش خوبه احساس میکنم دوسش دارم.ولی افسوس معمولا عصبی ناراحت و گاهی اوقات پرخاشگره

مگه میشه حس بدی به مادر داشت

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شايد ناخواسته باعث ناراحتيت بشه ولي اينو بدون هيچ مادري بد بچشو نميخاد..ازش به دل نگير .

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

عزیز دل منم بعضی وقتا به خاطر فرق هوایی که بین من و خواهرم می‌کنه چنین حسی میاد سراغم

اما وقتی سختی هایی که در مقابل بزرگ کردن بچه هام میکشم از خودم خجالت میکشم می‌دونم مادرم نباید چنین کاری بکنه اما به خودم این طور میگم که مادرم اون قدر در برابرم سختی کشیده نمونه یادش حاملگی و زایمان و بزرگ کردنم

که همیشه در برابرش مدیونم 

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

عزیزم‌مادر گلی هست از گلهای بهشت قدرشو بدون بر شیطان لعنت بفرست و به بدیهاش فکر نکن عوضش به خوبیهاش فکر کن یاد دوران کودکیت بکن ....تا هست قدرشو بدون‌که ممکنه این فرصت کوتاه باشه....😊😊

مث مامان منه دیشب واسش پول گذاشتم تو پاکت چون هر سال ک کادو میخریدم  جا تشکر میگفت چرا خریدی نمیخام ببر واس خودت یه سال ساعت خریدم چون گفت ساعت لازم داره گفت چیه این بعده یک ماه دیدم انداختش دور تازه بهم گفت ساعتت خراب بود خلاصه ک امسال پول دادم گفتم هر چی دلش میخاد بخره  تا پاکتو دادم گفت نمیخام ببر واس خودت با التماس بهش دادم یه تشکرم نکرد خواهر مجردمم براش سشوار خرید گفت مامان چند بار گفته سشوار میخاد تا کادو اونم دید گفت واسه خودت گرفتی ب اسم من ب چه کارم میاد این😑 خواهرمم گفت جا تشکرته همش ساز مخالف میزنی اونم یهو قاطی کرد داشت با اون بحث میکردا منم قاطی کرد ک شما همه دخترای بدی هستین همینطوری بدبخت شین بهتره..... ب خواهرم گفت تورم شوهر میدم مث خواهرت بدبخت شی حالا من وضعم خداروشکر بر نیستا وضعمم از خونه پدری خیلی بهتره  چی بگم ک دلم پره ولی بازم مادرمه چاره چیه  کلا دیشب دوست داشتم زودتر تموم شه برگردم خونه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید