2777
2789
عنوان

چقدر پشیمونم رفتم دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم بلنده میگفت نه حس میکنی

شما خیلی عجول بودی و دندونپرشکتم مهارت کافی نداشته ک شمارو راهنمایی کنه،دندون اولش ی حس بلندی رو میده ولی با گذشت زمان طبیعی میشه،از بس رفتی و تراش داده دیگه ضعیف شده یا کلا کارش خوب نبوده،ولی بدون روکش،ترمیم باید صبر کنی ب مرور اون حس از بین میره

خلاصه ک الان کل دندونام درد گرفته ی طرف فکم و مخصوصن دندونی ک یکم بلند تره انقدر پشیمونم ک رفتم نمیدونم باید چیکار کنم نمیشه پیش ی دکتر. دیگم برم بتراشه چون میگه قبول نمیکنیم 

میگفت دکتر کارش خوبه شما ته دیگ خوردی

نه این مشخصه دکتر خوبی نیس

دکتر خوب وقتی ترمیم میکنه دیگه لازم نیس ببینیش هی برا بلندی و کنده شدن ترمیم

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

شما خیلی عجول بودی و دندونپرشکتم مهارت کافی نداشته ک شمارو راهنمایی کنه،دندون اولش ی حس بلندی رو مید ...

نه واقعن بلند بود انقدر ک تا ی چیزی میخوردم میکشید روی هم و دلم از حال میرفت سه روز من دو کیلو کم کردم چون نمیتونستم غذا بخورم

نه این مشخصه دکتر خوبی نیسدکتر خوب وقتی ترمیم میکنه دیگه لازم نیس ببینیش هی برا بلندی و کنده شدن ترم ...

بخدا یادمه ۲۰سال پیش رفتم اصن دکتر نپرسید دندونت بلندی داره نداره گفت پاشو برو اصنم مشکل نداشتم 

نه واقعن بلند بود انقدر ک تا ی چیزی میخوردم میکشید روی هم و دلم از حال میرفت سه روز من دو کیلو کم کر ...

نمی‌دونم من طبق تجربه خودم گفتم همیشه این حس و دارم ولی صبر کردم، مگه اونجا ی ورقه بین دوندنات نمی‌دونم اسمش چیه ک باید دندونارو روش بکشی و از اون طریق متوجه کوتاهی بلندی میشن استفاده نکرد 

من این ماه هفت تا پر کردم حس بلندی  یا درد ندارم یه مقدار به سرما حساس شدن 

ولی جرم گیری کردم دندون عقبم خیلی درد داره.

پوسیده هم نیست.

موقع جرم گیری هم مرحله اولش درد داشتم 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

بعد با کامپوزیت ک میخاسته پر کنه ال ای دی گذاشته لب من سوخته تاول زده

این ال ای دی  چیه ؟ منم دیروز دوتا پر کردم لبم تاول زده 

موقع کار هم لبم میسوخت 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

نمی‌دونم من طبق تجربه خودم گفتم همیشه این حس و دارم ولی صبر کردم، مگه اونجا ی ورقه بین دوندنات نمی‌د ...

چرا از اون اولش استفاده کرد بعد گفتم هنوز بلنده گفت باید غذا بخوری من چند روز رفتم گشنگی کشیدم برگشتم پیشش گفتم کنار دندون بلنده گفت نه من وسط دندون بلندی میبینم خوب اگه میبینی چرا نمیتراشی 😭😭