2777
2789

دیشب دلمو بردم در  خونه حضرت زهرا

کلی دعا کردم از ته دلم 

گفتم مادرشوهرم دست از ی سری رفتار ها و حرفها برداره 

و ب منزلت مقام مادر 

واسه زندگی منو پسرش مادری کنه 

گفتم همون طور ک حضرت زهرا مادره و یازده امام راهشونو از ایشون میگیرن اونم مادری کنه برای ما 

نه اینکه بدتر بره زیر پاش 

منم جبران کنم 

چون منو شوهرم مدتیه مشکل داریم 

اما برخلاف همیشه ک راز و نیاز میکنم  خواب پریشون و آشفته دیدم 

خواب دیدم مادرشوهرم فوت شده شوهرم خیلی ناراحتشه 

ب من می‌گفت اصلا هررررچی تو بگی 

یعنی تعبیرش چیه 

این فقط خداست که میمونه

خواب مرگ‌ کسی دیدن که میگن نشونه عمر زیادشه

اما چه خوب که خواب میبینید من اصلا نمی‌بینم 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی  آگاه میشه و باهات خوب میشه انشالله 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

خخخ با اینکه بد کرده زیااااااد اما خدا نکنه

ای خواهر مال من زیاد بدی کرده بهم هیلی زیاد با اینکه حامله هستم ماه اخر مه هر چی از دهنشون درآمد با پدرشوهرم بهم گفتن تو کل این بارداری اومدن زخم زبون زدن تا خودصیح زجرها زدم گریه کردم یهو دیدم هوا روشن شد ولی بعد یه هفته میبخشیدمشون ولی آیت سری آخری بدجور عذابم دادن منم اینبار سپردمشون به خدا امام حسین امیدوارم خدا تقاصمو پس بگیره

ای خواهر مال من زیاد بدی کرده بهم هیلی زیاد با اینکه حامله هستم ماه اخر مه هر چی از دهنشون درآمد با ...

منم پنج ماهه خونه پدرمم 

حامله هستم 

ماه هشتم 

بدون کوچکترین تلاش و توجه ب من و بچه

این فقط خداست که میمونه

منم پنج ماهه خونه پدرمم حامله هستم ماه هشتم بدون کوچکترین تلاش و توجه ب من و بچه

خیلی سخته .

به شوهرت بگو بیا خونت دیگه بگو دلم برا خونه تگ شده بگو تو خونه راحتم اینجا گرممه‌ نمیتونم لباس تنم نگهدارم