نمیدونم چرا ما مردم هیچ اعتراضی نمیکنیم.روزی چهار ساعت برقا میره دو ساعت ظهر دو ساعت شب.انگار خاک مرده پاشیدن رومون.تا کی قراره زیر ظلم کمر خم کنیم تا کی حقارت؟؟بی کفایتی تا کجا؟تنها چاره اینه مردمو از نون خوردن بندازن!تا ساعت کسب و کار میشه برق مغازه ها میره تو این گرما بچه کوچیک میخوابه شرشر عرق میریزه.هی گوشت هامون یخش باز میشه هی میبنده دیگه آب راه افتاده فریزرم.خسته شدیم خسته.از دو ماه دیگه هم باز گاز قطع حتما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا ما که وقتی برق قطع میشه یادشون میره وصل کنن ربع ساعت بعدش کلی زنگ میزنیم تا جواب بدن و بگن اجازه بدین ببینیم مشکل چیه تا بعد ربع ساعت برق وصل بشه
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
وااااای امشب رفته بودیم مراسم ختم یکی از اقوام همینکه خواستن پذیرایی کنن برقا رفت یه آشفته بازی شد که نگو تا دو ساعت برقا نیومد پختیم از گرما
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍