2777
2789
عنوان

نکنه پرستاری هم قبول نشم 💔💔💔

179 بازدید | 16 پست

تراز اردیبهشتماه ۸۰۰۰ شده

درصدای تیرم هم اینه 

زیست ۴۵ 

فیزیک ۵۱ 

ریاضی و شیمی ۲۱ 

زمین ۵۳ 

نمراتمم 

زیست و ریاضی ۱۷ 

فیزیک و شیمی ۱۹ 

عربی ۱۹

دینی و فارسی ۱۸.۵

زبان ۱۸

هویت ۱۴

سلامت ۱۶ 

به نظرتون به پرستاری بابل و ساری میرسه ؟ حتی اگر شهریه پرداز هم بود مهم نیست میترسم همینم نیارم 😭😭😭😭

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

از خدا بخواه هرچی  خیرو عافبته همون بشه 

بعدشم پرستاری چون شیفته ب درد زن نمیخوره 

چون بعد ازدواج ب مشکل مواجه میشی 

هیچ مردی دوست نداره شب زنش بیرون باشه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا بخواه هرچی خیرو عافبته همون بشه بعدشم پرستاری چون شیفته ب درد زن نمیخوره چون بعد ازدواج ب مش ...

از بیکاری که بهتره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

از خدا بخواه هرچی خیرو عافبته همون بشه بعدشم پرستاری چون شیفته ب درد زن نمیخوره چون بعد ازدواج ب مش ...

برا تو ایران موندن نمیخوام برای مهاجرت میخوام اونی هم که منو بخواد این عذر و بهانه ها رو نمیاره دیگه یه کادر درمانه و شیفتش

از بیکاری که بهتره

شغل خیلی سختیه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مشکلش اینه که صددرصد قبولی پرستاری رو میده نمیدونم چرا نگرانی😐😂

شما پس تاپیک های اینجا رو ندیدی طرف با نمرات نزدیک ۲۰ و تراز بالا نگرانه پزشکی تعهدی بیاره یا ن من که در برابر اینا هیچم

شما پس تاپیک های اینجا رو ندیدی طرف با نمرات نزدیک ۲۰ و تراز بالا نگرانه پزشکی تعهدی بیاره یا ن من ک ...

خب ببخشید ولی اونا زر میزنن

اتفاقا زیاد دیدم به قول شما با معدل ۱۹ و خورده ای و درصدای همه ۶۰ به بالا

خب خیلی مسخرس وقتی مشخصه که طرف قبول میشه چرا باید همچین چیزی بپرسه

به اونا توجه نکن جدا از اینکه یسریاشون فیکن ممکنه اینجوری بهم بریزنت

خب ببخشید ولی اونا زر میزنناتفاقا زیاد دیدم به قول شما با معدل ۱۹ و خورده ای و درصدای همه ۶۰ به بالا ...

اخه این همه فیک 😭😭😭

من پارسال سر تراز سیوی ها و رتبه های عجیب بدجور خورد تو ذوقم امسالم که تراز ازدیبهشتو داغون دادن میگم نکنه بازم بدبخت بشم

اخه این همه فیک 😭😭😭من پارسال سر تراز سیوی ها و رتبه های عجیب بدجور خورد تو ذوقم امسالم که تراز از ...

اره بابا پس چی سایته کی به کیه

نه نگران نباش حتما میده همچین نمره ها و ترازی که گفتی

اگه میخوای مطمعن شی ایدی یه مشاورو بهت بدم همیشه جواب میده این مدل سوالا رو

مشاور کولایزه(یه تیم مشاوره کنکوری)