2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی معتقد لطفا بیان

131 بازدید | 18 پست

یک سوالی داشتم

من ازدواجم جور نمیشه

استغفار و ذکر و دعا هرچی اینجا گفتن انجام دادم 

واسه خودم یک پا استاد ذکر و دعا شدم

به بقیه میگم مثلا زیارت عاشورا بخون میخونن حاجت میگیرن

اما واسه خودم نمیشه 

حتی دعام در حق دیگران میگیره 

در حق خودم نمیگیره

چ ازدواج چ رزق و روزی

فقط اونایی که اعتقاد دارن بگن ممکن چه دلیلی داشته باشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

فکنمم سوره اخزابه میگن برای بخت گشایی خوبه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکنمم سوره اخزابه میگن برای بخت گشایی خوبه

چهل روز خوندم فقط یک خواستگار اومد که مناسب نبود

و بعدا نوشتم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

نمیدونم بنظرم کمک کردن به دیگران خیلی تاثیر داره تو زندگی واسه رسیدن به اهدافمون

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

تو محیط های اجتماعی که به فرهنگتون بخوره میری و آشنا داری ؟ هیئت دورهمی های دوستای مدرسه دانشگاه کلاس های مذهبی باشگاه و ..... 

بعدم  تو دعات رو کردی بقیش رو بسپار به خدا 

هرچیزی وقت داره تو ادامه بده همه اینا رو صلاحت چیز دیگه ای

😔 شاید صلاحیه که نمیتونم درکش کنم

چون حتی مشکل کار و رزق روزیمم حل نمیشه

نمیدونم بنظرم کمک کردن به دیگران خیلی تاثیر داره تو زندگی واسه رسیدن به اهدافمون

من کمک میکنم هر کمکی از دستم بربیاد

مالی نمیتونم غیر مالی کمک میکنم

به نظر من ازدواج فقط قسمتههر وقت قسمتت شد ازدواج میکنی

مشکلات دیگه هم دارم اوناهم حل نمیشن

اگه ازدواج قسمت باشه پس دعا کردن چیزیو تغییر نمیده درسته؟

مشکلات دیگه هم دارم اوناهم حل نمیشناگه ازدواج قسمت باشه پس دعا کردن چیزیو تغییر نمیده درسته؟

منم زیاد دعا خوندم برای ازدواجم ولی جور نشد دیگه سپردم به خدا هروقت خودش صلاح دونست برام جور کنه چون دیگه واقعا کاری از دستم بر نمیاد 

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
ممکنه خیر نباشه و اگه الان ازدواج کنی یه آدم ناجور گیرت بیوفته پس خدا داره تاخیر میندازه تو راهت تا ...

من کسیو دیدم تو سن کم از خدا شوهر خوب خواسته

خداهم بهترین بهش داده

نمیدونم چرا نه ازدواجم نه کارم نه مشکلات دیگم لاینحل شدن

درکش برام سخته که چه مصلحتی پشتشه

تو محیط های اجتماعی که به فرهنگتون بخوره میری و آشنا داری ؟ هیئت دورهمی های دوستای مدرسه دانشگاه کلا ...

کم میرم بیرون و افراد مختلف نمیبینم

همشون ادمای تکراری هستن که سالهاست منو میشناسن

تصمیم گرفتم ارشد بخونم شاید اونجا فرجی بشه

کار خوب هم  پیدا نمیکنم